BARSELONA+MILANO, MAJ

 • Destinacija: ,
 • Trajanje: 8 dana
 • Polazak: 30/05/2017
 • Dolazak: 07/06/2017
 • Cijena: 315€

ORGANIZATOR PUTOVANJA

Buon Viaggio Travel

Tel: 067/860 380

Tel: 067/407 230

E-mail: [email protected]


BARSELONA+MILANO

8 DANA(7 NOCENJA)

POLAZAK : 30.05-6.06

CIJENA ARANŽMANA: VEĆ OD 315,00€

                          ***Cijene su podložne promjenama do momenta uplate rezervacije.***

UKRATKO O DESTINACIJAMA

 

BARSELONA

Grad koji mnogi smatraju najpoželjnijim mjestom za život u Evropi, grad posebnog duha, meta umjetnika, sa velikim kontrastom u arhitektonskim stilovima – od ultra-modernih zgrada do Gaudijevih remekdjela, grad sa toliko turističkih atrakcija i neobičnih kutaka da se ne može obići jednom posjetom i grad u koji svaki turista želi da se vrati…Barselona.

MILANO – Milano se nalazi u sjevernoj Italiji i predstavlja finansijski, modni i kulturni centar ovog dijela Italije. Ovaj grad se ne smatra tipičnim italijanskim gradom i sami Italijani smatraju da Milano nije lijep kao ostali gradovi slične veličine. Međutim, Milano nudi mnogo više…Iako spada u italijanske gradove koji su bili najviše uništeni nakon Drugog Svjetskog rata, Milano je u proteklim decenijama potpuno obnovljen i modernizovan. Arhitektura Milana nije tipična italijanska, ona odražava modni i umjetnički duh grada, više nego italijansku tradiciju. Ali ovo ne treba da Vas zavara, Milano je takođe i jedan od najstarijih italijanskih gradova sa bogatim istorijskim nasljeđem.

Milano je u svijetu simbol modne prijestonice, raja za šoping, fudbalske prijestonice, internacionalne opere i dinamičnog noćnog života. U Italiji je Rim simbol stare Italije, a Milano nove Italije.

PROGRAM PUTOVANJA

1 DAN

Polazak iz Podgorice je 30.05.2017.godine, letom za Milano.
Dozvoljeni prtljag po putniku 8kg (ručni prtljag dimenzija 42cm x 32cm x 25cm). Tečnosti do 100 ml.
Let je u 10:00h, u Milano stižete u 11:55h. Dalje putovanje nastavljate istog dana letom iz Milana do Barselone.

Let je u 15:25h, u Barselonu stižete u 16:55h.

Smještaj je obezbijeđen u hotelu „Ciutat De Sant Adria“ 2*. Transfer do hotela (individualno) – taksijem ili javnim prevozom u skladu sa instrukcijama koje ćete pronaći u pisanom vodiču. Uz aranžman se dobija detaljan program kako do hotela, do aerodroma, predlozi kuda i šta posjetiti, cijene ulaznica, radna vremena…

2-5 DAN – BARSELONA

Slobodni dani (31.05. –03.06.2017).

5 DAN

Polazak iz Barselone je 03.06.2017.godine, letom za Milano.

Dozvoljeni prtljag po putniku 8kg (ručni prtljag dimenzija 42cm x 32cm x 25cm). Tečnosti do 100 ml.

Let je u 08:40h.

U Milano stižete u 10:20h.

Smještaj je obezbijeđen u hotelu „Virgilio“ 2*. Transfer do hotela u skladu sa instrukcijama koje ćete pronaći u pisanom vodiču.

6-8 DAN- MILANO

Slobodni dani (04.06. – 06.06.2017)

8 DAN

Povratak je 06.06.2017.godine letom iz Milana do Podgorice.

Dozvoljeni prtljag po putniku 8kg (ručni prtljag dimenzija 42cm x 32cm x 25cm). Tečnosti do 100 ml.

Let je u 07:50h.

Budite na aerodromu dva sata prije polijetanja aviona.

U Podgoricu stižete u 09:35h.

U cijenu putovanja je uračunato:

 • Prevoz avionom na relaciji Podgorica – Milano – Barselona – Milano – Podgorica
 •  Ručni prtljag do 8kg – dimenzija 42cm x 32cm x 25cm
 • Hotelski smještaj na bazi noćenja bez doručka
 • Detaljno pisani vodič
 • Troškovi organizacije i realizacije putovanja

U cijenu putovanja nije uračunato:

 • Boravišna taksa – plaća se direktno na recepciji hotela
 • Transferi od aerodroma do hotela i od hotela do aerodroma
 • Putno i zdravstveno osiguranje
 • Ulaznice za kulturno-istorijske spomenike
 • Usluge koje nisu naznačene u programu putovanja

SMJEŠTAJ

 

Hotel “Ciutuat De Sant Adria” 2*

Link hotela: http://www.ciutatdesantadria.com

Hotel  „Virgilio“ 2*

Link hotela: http://www.hotelvirgiliomilano.com

 

***Cijene putovanja su iskazane u eurima. Plaćanje se može vršiti u gotovini ili platnim karticama (Master Card, Visa, Visa Electron, Maestro). Takođe postoji mogućnost plaćanja aranžmana na rate putem Premium kartice Hipotekarne banke ili La Rata karticom Societe Generale banke.

Rezervacija se potvrđuje uplatom akontacije u iznosu cijene avio karte. Ostatak se uplaćuje najkasnije 7 dana prije početka putovanja. U cijenu putovanja nije uračunato putno i zdravstveno osiguranje.

VAŽNE NAPOMENE ZA PUTOVANJE

 • Postoji mogućnost smještaja u jednokrevetnim sobama – uz blagovremeni upit i doplatu.
 • Putnik nema pravo da traži smještaj u hotel, odnosno sobu prije 14:00 časova na dan dolaska, a dužan je da napusti hotel, odnosno sobu u 09:00 časova na dan odlaska.
 • Ponuđeni smještajni objekti i prevozna sredstva i dr. u programima organizatora opisani su prema službenoj kategorizaciji domicilne zemlje u vrijeme objavljivanija programa putovanja. Ishrana, konfor i druge usluge kategorisani su po lokalnim-nacionalnim propisima od strane domicilnih turističkih uprava, a standardi smještaja i usluga su različiti i nisu uporedivi po destinacijama.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da promijeni hotel za drugi, iste ili više kategorije na sličnoj lokaciji.
 • Organizator putovanja preporučuje putnicima da prije polaska na putovanje pribave polisu putnog i zdravstvenog osiguranja.

OPŠTE NAPOMENE

 • Organizator ima pravo na izmjene u programu putovanja ako su prouzrokovane vanrednim okolnostima koje organizator nije mogao predvidjeti, izbjeći ili otkloniti, kao i na izmjene u programu koje su nastale tokom putovanja nakon dogovora i pristanka na promjenu programa više od 80% grupe.
 • U toku putovanja moguće su izmjene redosljeda boravka i turističkog programa, koje ne povlače novčanu nadoknadu od strane učesnika putovanja.
 • Organizator ima pravo da odustane od putovanja ako se za isti nije prijavio minimalan broj putnika predviđen programom putovanja.
 • Putnik ima pravo na besplatan prevoz prtljaga do težine koju određuje prevoznik.
 • Organizator putovanja ne snosi nikakvu odgovornost za uništeni, oštećeni ili izgubljeni prtljag, kao ni za krađu prtljaga.
 • Organizator ne snosi nikakvu odgovornost za neispravnost pasoša ili za neblagovremeno obezbjeđenje viza, kao ni odgovornost ukoliko diplomatsko-konzularno predstavništvo odbije izdavanje vize ili ako nadležni organ strane zemlje ne odobri ulazak u zemlju. Sve eventualno nastale troškove snosi učesnik putovanja.

Uplate avansa garantuju cijenu aranžmana. Uplata se može izvršiti u gotovini ili na tekući račun u Hypo Alpe Adria banci na br. računa 555-9001466717-67.

Rok za prijavu je do 15 dana prije putovanja. PREPORUČUJEMO ranije rezervacije zbog bolje cijene aranžmana.

U slučaju odustajanja od aranžmana, povrat sredstava nije moguć. Moguća je zamjena ako se odjava izvrši 15 dana prije polaska i ako u avio kompanijama postoji mogućnost za istu..

U slučaju nemogućnosti zamjene ili kraćeg roka od 15 dana, agencija nije u obavezi da vrši povraćaj uplata. Opcija otkazivanja od strane agencije ne postoji. U slučaju više sile agencija je u obavezi da povrati uplaćen iznos za putovanja.

U slučaju uplate cijelog iznosa, cijene aranžmana su fiksne, avio karte i vaučeri za smještaj se preuzimaju odmah. Aranžman obuhvata avio karte, smještaj i sve takse.

Za ovo putovanje važe opšti uslovi putovanja turističke agencije BUON VIAGGIO TRAVEL

T.A. BUON VIAGGIO TRAVEL

tel. 067 860 380

067 407 230

[email protected]

Pratite nas:

Pretraga putovanja

Sve destinacije
Vrste prevoza

Mi na Facebooku

Podijeli ovu ponudu