BARSELONA – NOVA GODINA – 579 EUR

 • Destinacija:
 • Trajanje: 5 dana
 • Cijena: 579€

 BARSELONA

   29.12.2019-02.01.2020.

     5 dana (4 noćenja) – avionom

Cijena: 579 EUR

 

Barselona je jedan od onih gradova “za svačiji ukus”, u najpozitivnijem smislu. Prelijepa, kosmopolitska i modernistička Barselona, ima toliko toga da ponudi, pa je glavni grad pokrajine Katalonije vjerovatno i zbog toga – turistički najposjećeniji grad u zemlji. Od uličnih svirača i akrobata, jednog od najboljih mjesta za tapas (meze) u Španiji, fenomenalne šarene pijace, zoo vrta i još zanimljivijeg akvarijuma, čudesnih muzeja, pa sve do srednjovjekovnog gradskog jezgra i interesantnih zgrada iz perioda umjetničkog pravca modernizma, koje se božanstveno uklapaju u čitavu sliku grada. Prošetajte ulicama grada u koji je svoj originalni pečat utkao Antoni Gaudi. Divite se samo nekim od njegovih remek-djela gdje ćete imati utisak kao da ste zalutali u bajci…

 

Program putovanja:

 

 1. dan PODGORICA –-BARSELONA Sastanak putnika na šalteru Fly-Montenegro u 12:30h. Let za Barselonu u 14:10h. Slijetanje u Barselonu u 16:35h. Transfer do hotela. Slobodno vrijeme. Noćenje
 1. dan BARSELONA Doručak. Panoramsko razgledanje grada: Plaza Espanya, brdo Montjuic-na kojem se nalazi Olimpijski prsten, Olimpijski stadion, vidikovac Mirador, Sagrada Familia – arhitekta Fransesk de Paula del Viljar je počeo gradnju 1882. godine. Nakon njegove smrti radove je nastavio AntonioGaudi, tada mladi arhitekta. Sve prvobitne planove je promijenio. Posvetio je čak 40 godina svog života tom projektu i nije ga završio. Fakultativna posjeta stadionu Camp Nou. Slobodno vrijeme. Noćenje.
 2. dan BARSELONA Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet za Tibidabo sa posjetom parku Ciutadella i etno selu “Pueblo Espanol”. Odlazak do najviše tačke Barselone, vidikovca Tibidabo, odakle se pruža prelijep pogled na čitav grad. Panorama modernističke crkve neogotskog stila “Sagrat Cor”. Potom odlazak do parka Ciutadella. Postoji nekoliko statua u parku, a najviše se po svojoj veličini ističu ogromni kameni mamut i metalna mačka. U sjevernom uglu parka nalazi se impozantna fontana La Cascada (Kaskada), izgrađena za Univerzalnu izložbu 1888. godine. Baroknu konstrukciju dizajnirao je Žozep Fontsere i prošlo je šest godina do njenog završetka. Arhitekti je asistirao Antonio Gaudi, koji je u to vrijeme još bio student. Potom odlazak do etno sela i posjeta muzeju na otvorenom. Selo je nastalo 30- ih godina XX vijeka kao izložba koja je trebalo da objedini i prikaže osnovne karakteristike i raznolikost arhitekture sela u Španiji. Sadrži zdanja tipična za mnogobrojne španske provincije. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme.

Doček Nove godine! Noćenje.

 1. dan BARSELONA Doručak. Nakon doručka obilazak Gotske četvrti: Plaza de Catalunya i staro gradsko jezgro Gotska četvrt – Većina građevina u toj četvrti je izgrađena u srednjem vijeku, ali se u njoj može naći i ne mali broj građevina koje datiraju još iz vremena Rimljana- Catedrala, zgrada Opštine, Plaza Real, Columbov spomenik. Fakultativna posjeta Akvarijumu. Slobodno vrijeme.

Predlog za korišćenje slobodnog vremena: Flamenco show. Noćenje.

 1. dan BARSELONA –PODGORICA Doručak. Transfer do aerodroma i let za Podgoricu u 11:15h. Slijetanje na podgorički aerodrom u 13:40 h. Kraj programa.

 

CIJENA PUTOVANJA PO OSOBI U EURIMA
Hotel Usluga  29.12.2019- 02.01.2020.
 Hotel  Viladomat 3 *** Noćenje sa doručkom 579 €
Doplata za jednokrevetnu sobu 135 €
   

 

Popust za treću odraslu osobu i za dijete od 2 do 11.99 godina (u sobi sa dvije odrasle osobe) je 30 eura.

Dijete koristi treći pomoćni ležaj u sobi sa dvije odrasle osobe isto kao i treća odrasla osoba.

Jednokrevetne i dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem za tri odrasle osobe su na upit.

 

U cijenu putovanja je uračunato:

Prevoz avionom na relaciji Podgorica – Barselona – Podgorica, transferi autobusom  aerodrom – hotel -aerodrom, smještaj u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 3* na bazi 4 noćenja sa doručkom (samoposluživanje), usluge vodiča i troškovi organizacije putovanja.

Avio-takse, ručni prtljag 10 kg  dimenzije 55 x 40 x 25.

U cijenu putovanja nije uračunato:

U cijenu nisu uključeni fakultativni izleti i posjete, međunarodno putno osiguranje (4,60 €), osiguranje od otkaza putovanja, kofer do 20 kg (50 €).

 • TibidaboCiutadellaPueblo Espanol 70 €
 • Flamenco show 44 €
 • Stadion Camp Nou 25 €
 • Akvarijum 20 €

 

 OPŠTE NAPOMENE :

 • Za državljane Republike Crne Gore nije potrebna viza za ovo putovanje već važeći biometrijski pasoš. Putnici koji imaju strani pasoš, u obavezi su da se sami raspitaju o eventualnom viznom režimu. Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
 • Na ovom putovanju validnost pasoša mora biti važeća 3 mjeseca nakon putovanja
 • Na letovima avio kompanija potrebno je prilikom uplate dostaviti kopiju pasoša .
 • Hrana i piće na letovima se dodatno naplaćuju.
 • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana prije puta.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promjene cijene prevoza promeni i cijenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 10).
 • Konačan iznos avionskih taksi podložan je promjeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati prije započinjanja putovanja.
 • Fakultativni izleti u Barseloni plaćaju se isključivo u evrima, u efektivi. Za realizaciju fakultativnog izleta potrebno je najmanje 8 učesnika.
 • Sadržaj pješačkog razgledanja grada , fakultativnih izleta kao i rasporeda izleta po danima podložan je izmjeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom, promjenom radnog vremena i slično).


NAČINI PLAĆANJA:

– avans od najmanje 40% od ukupne cijene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.

– kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

 

AGENCIJA NIJE ODGOVORNA ZA VALIDNOST PUTNIH ISPRAVA PUTNIKA

Za ulazak u državu članicu EU, državljani Crne Gore su u OBAVEZI da posjeduju pasoš koji važi najmanje tri mjeseca nakon datuma napuštanja teritorije države članice EU! Putnik je dužan provjeriti rok važenja pasoša!

📞 067 062 888 i 📞 067 860 380

✉ [email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu