BARSELONA JESEN 2017 / PROMO

  • Destinacija:
  • Trajanje: 5 dana
  • Polazak: 24/10/2017
  • Dolazak: 28/10/2017
  • Cijena: 399€

Tel: 067 062 888
Tel: 067 860 380
E-mail: [email protected]

BARSELONA

5 DANA-AVIO

24 – 28. OKTOBAR 2017.    / HOTEL ALGUER CAMP NOU /

( AVIO PREVOZ SA TAKSAMA + HOTELSKI SMJEŠTAJ SA DORUČKOM + TRANSFERI + VODIČ )

CIJENA: 399,00 EUR

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN  / NEDELJA – 22.10.2017. / PODGORICA – DUBROVNIK – BARSELONA /

Okupljanje grupe na parkingu kod hotela “City” u 09:00 h. Polazak autobusa do Dubrovnika je predviđen u 09:15 h. Polijetanje sa Dubrovačkog aerodroma u 15:15 h. Slijetanje na aerodrom u Barseloni u 17:35 h. Nakon izlaska sa aerodroma predviđen je panoramski razgled grada sa vodičem: Plaza Catalunya, La RamblaCatedrala, Plaza Real, Colombov spomenik… Smještaj u hotel. Noćenje.

2. DAN / PONEDELJAK – 23.10.2017. / BARSELONA /

Doručak. Nakon doručka slijedi obilazak Barselone u pratnji vodiča: stadion Nou Camp, brdo Monjuic – na kojem se nalazi Olimpiski prsten, Olimpijski stadion, vidikovac Mirador, Port Olimic, Paseo de Gracia gdje se nalaze fascinantne Gaudijeve kuće Casa Batlo i Casa Mila, Sagrada Familia – arhitekta Fransesk de Paula del Viljar je počeo gradnju 1882. godine. Nakon njegove smrti je radove nastavio Antonio Gaudi, tada mladi arhitekta. Sve prvobitne planove je promijenio. Posvetio je čak 40 godina svog života tom projektu i nije ga završio. Vidjećemo i staro gradsko jezgro Gotska četvrt – većina građevina u toj četvrti je izgrađena u srednjem vijeku, ali se u njoj može naći i ne mali broj građevina koje datiraju još iz vremena Rimljana – Catedrala, zgrada Opštine… Slobodno vrijeme u centru grada. Mogućnost posjete Akvarijumu. Odlazak do Boqueria-e (najljepša i najstarija pijaca u Španiji) Povratak u hotel metroom. Uveče zajednički odlazak metroom do plaza Espanya. Individualni povratak. Noćenje.

3. DAN / UTORAK – 24.10.2017. / BARSELONA /

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili odlazak na cjelodnevni fakultativni izlet za Đironu i Figeras: Vožnja autobusom za Đironu, grad koji se nalazi na sjevero – istoku, u blizini granice sa Francuskom. Obilazak grada: šetnja starim jezgrom grada, obilazak stare jevrejske četvri (najočuvanije jevrejske četvrti u Evropi), gotske katedrale… Slobodno vrijeme. Nastavak putovanja do Figerasa i posjeta ekscentričnom Teatru -muzeju Salvadora Dalija. Figeras se nalazi oko 150 km sjeverno od Barselone. Muzej Salvadora Dalija smješten je u njegovoj porodičnoj palati, a izložbu, koja je kompilacija umjetnikovih radova iz raznih perioda, postavio je sam maestro. Povratak u Barselonu. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Predlog za veče Flamenco show. Noćenje.

4. DAN / SRIJEDA – 25.10.2017. / BARSELONA /

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet za Guelj, Ciutadelu i etno selo “Pueblo Espanol”. Odlazak do parka Ciutadella. Postoji nekoliko statua u parku, a najviše se po svojoj veličini ističu ogromni kameni mamut i metalna mačka. U sjevernom uglu parka nalazi se impozantna fontana La Cascada (Kaskada), izgrađena za Univerzalnu izložbu 1888. godine. Baroknu konstrukciju dizajnirao je Žozep Fontsere i prošlo je šest godina do njenog završetka. Arhitekti je asistirao Antonio Gaudi, koji je u to vrijeme još bio student. Potom odlazak do etno sela i posjeta muzeju na otvorenom. Selo je nastalo 30-ih godina XX vijeka kao izložba koja je trebalo da objedini i prikaže osnovne karakteristike i raznolikost arhitekture sela u Španiji. Sadrži zdanja tipična za mnogobrojne španske provincije. Povratak metroom u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

5. DAN / ČETVRTAK – 26.10.2017. / BARSELONA – DUBROVNIK – PODGORICA /

Doručak. Nakon doručka napuštanje hotela i transfer do aerodroma (oko 09:30 h) i let za Dubrovnik u 12:20 h. Po slijetanju na dubrovački aerodrom predviđen je transfer do Podgorice. Kraj programa.

U CIJENU JE URAČUNATO:

– Transfer autobusom Podgorica – Dubrovnik – Podgorica

– Transfer od aerodroma do hotela i obrnuto

– Avio prevoz Dubrovnik – Barselona – Dubrovnik ( kompanija Vueling – hrana i piće se naplaćuju )

– 4 noćenja sa doručkom u hotelu u Barseloni

– Usluga vodiča za razglede po programu

– Aerodromske takse

– Čekirani prtljag

U CIJENU NIJE URAČUNATO:

– Troškovi putnog zdravstvenog osiguranja

– Fakultativni izleti, ulaznice, karte za gradski prevoz…

– Lokalne takse, plaćaju se na recepciji hotela (1 € po noći, po osobi)

 

NAPOMENE:

– Organizator putovanja je Guliver Travel, licenca broj 289 izdata od Ministarstva Turizma i održivog razvoja.

– Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu.

– Smještaj je obezbijedjen u standardnim dvokrevetnim sobama, trokrevetne sobe je moguće dobiti na upit, ali uglavnom ne odgovaraju standardima za treću odraslu osobu.

– Na letovima avio kompaije Vueling hrana i piće se naplaćuju

– Jednokrevetne sobe se rade na upit

– Provjeriti 2 dana prije putovanja tačno vrijeme i mjesto polaska.

– Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti

– Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.

– Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.

– Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju

– U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje i konzumiranje opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava žalbe i povraćaja novca.

– Putnik će prihvatiti sjedište koje mu agencija dodijeli. Agencija određuje raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauze i njihovu dužinu. Uplatom aranžmana, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.

– Putnik nema pravo da traži smještaj u hotel, odnosno sobu prije 14:00 časova na dan dolaska, a dužan je da napusti hotel, odnosno sobu u 10:00 časova na dan odlaska.

– Putnik je dužan da poštuje kućni red objekta u kome je smješten i lično odgovara za eventualnu štetu koja je nanešena na objektu, sobi, apartmanu za vrijeme njegovog boravka u istom

– Aranžman je rađen na bazi od minimum 25 putnika

– U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 7 dana prije  polaska.

– AGENCIJA NIJE ODGOVORNA ZA EVENTUALNE PROMJENE SATNICE LETOVA

Uz ovaj program vaze Opšti uslovi putovanja turističke Agencije GULIVER

* Licenca Ministarstva Turizma Crne Gore broj 289

tel. 067 062 888

         067 860 380 

[email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu