BANSKO – SKIJANJE-12.1-20.01

  • Destinacija:
  • Trajanje: 9 dana
  • Polazak: 12/01/2018
  • Dolazak: 20/01/2018
  • Cijena: 255€

Tel: 067 062 888
Tel: 067 860 380
E-mail: [email protected]

BANSKO – SKIJANJE

9 DANA / 12.01 – 20.01.2018. /

Cijena aranžmana: 255,00 €

PREVOZ, SMJEŠTAJ U HOTELU BELMONT SA 4* NA BAZI POLUPANISONA

Bansko, spoj starog grada i savremene arhitekture sa ljepotom i komforom u podnožju veličanstvenog pirinskog masiva na 160 km od Sofije, to je grad Bansko. Spoj ljepote nacionalnog parka „Pirin“ i raznolikosti živopisnih predjela sa luksuznim, novim hotelima i savremenim sistemom staza i ski liftova, pretvaraju mali grad Bansko u najprestižniji skijaški centar u istočnoj Evropi.

Spoj starog grada i savremene arhitekture sa lepotom i komforom u podnožju veličanstvenog pirinskog masiva na 160 km od Sofije. Spoj ljepote nacionalnog parka „Pirin“ i raznolikosti živopisnih predjela sa luksuznim, novim hotelima i savremenim sistemom staza i ski liftova, pretvaraju mali grad Bansko u najprestižniji skijaški centar u istočnoj Evropi. Tražeći pravu alternativu za Alpe, ovdje ćete naći staze za sve ukuse: od blago kosih za početnike do strmih, ponegdje gotovo vertikalnih padina, za one koji dobro skijaju. Turisti se odlučuju za Bansko i zato što je ovdje najduža skijaška sezona u Bugarskoj, od decembra do maja, obilne snježne padavine i postojan snježni pokrivač. Produžetku skijaške sezone doprinose i snježni topovi, koji uz pomoć nove tehnologije mogu da održavaju staze i na temperaturi do +5 C.

PROGRAM PUTOVANJA:

1 – 2. DAN / 12 – 13.01.2018. /

Okupljanje u 22:00 h ispred hotela “City”. Polazak za Bansko u 22:30 h. Noćna vošnja sa kraćim pauzama za odmor i granične formalnosti. Po dolasku u Bansko smještaj u hotel. Slobodno vrijeme i večera. Noćenje.

3 – 8. DAN / 14 – 19.01.2018. /

Boravak u hotelu na bazi polupansiona (doručak – večera). Šest dana skijanja na prelijepom skijalištu Bansko. Noćenje.

9.DAN / 20.01.2018. /

Doručak. Nakon doručka polazak ka Podgorici. Dolazak u kasnim večernjim satima. Kraj programa.

U CIJENU JE URAČUNATO:

– Autobuski prevoz  na relaciji Podgorica – Bansko – Podgorica

– 7 noćenja u Belmont aparmanima 4**** na bazi polupansiona (doručak – večera)

– korišćenje sadržaja hotela ( zatvoreni bazen, teretana, sauna, tepidarium )

– Usluga pratioca grupe

– Organizacioni troškovi

U CIJENU NIJE URAČUNATO:

– Troškovi putnog zdravstvenog osiguranja

– Ski pas
HOTEL BELMONT  ( www.belmontbansko.com )

Hotel Belmont se nalazi u najprestižnijem dijelu Banskog, na 800 metara od lifta kojim stižete do 2.600 metara nadmorske visine gdje se nalaze tereni za ekstremne sportove i staza za biatlon sa strelištem. Gosti mogu besplatno da koriste hotelski spa centar sa zatvorenim bazenom, saunom, hamamom i fitnes centrom.

Sve sobe imaju balkon, TV sa satelitskim kanalima, DVD plejer, prostor za sjedenje sa sofom i kuhinju. Kupatila sadrže tuš, besplatan toaletni pribor i fen za kosu.

Usluge iznajmljivanja automobila i prevoza od/do aerodroma dostupne su na zahtjev i uz doplatu. Doručak za ponijeti takođe je na raspolaganju uz doplatu.

Do prodavnice ima 10 minuta hoda. Restoran je udaljen 50 metara.

RESTORANI, BAROVI, APRES SKI

Odmor u Banskom ne može da prođe bez posjete nekoj od čuvenih lokalnih mehana. Najbolje su one u starom dijelu grada koje i dalje odišu tradicionalnim, rustičnim ambijentom. Hrana je odlična i nećete pogrešiti šta god da naručite, a najbolje je probati neke od lokalnih specijaliteta kao što su kapama, čomlek, sače, Banski starec, Bansko kebab itd. Mehana ima mnogo i u starom i novom dijelu grada, ali one u novom dijelu su više komercijalizovane. Neke od najpoznatijih su Dedo Pene, Vodenicata, Lovna srešta, Čevermeto, Čobanov han, Čardaka itd.

Pored tradicionalnih mehana Bansko ne oskudijeva u restoranima koji nude druge evropske kuhinje kao što su Euphoria Bar & Restaurant, Victoria, Amvrosia itd. Ono što upada u oči prilikom šetnje po mjestu je to što vas na ulazu u skoro svaki moderniji restoran ili komercijalniju mehanu poprilično napadno pozivaju da uđete baš u taj restoran.

Noćni život je vrlo živ, a neki od napoznatijih mesta za izlazak su The Happy End, Selo veselo, J.J. Murphy’s, Harry’s bar. Cijene u restoranima su na nivou naših.

NAPOMENE:

– Doručak i večera se služe u hotelu Grand Montana ( koji se nalazi odmah pored naših apartmana )
– Smještaj je obezbijeđen u standardnim dvokrevetnim sobama,
– Prošle godine je šestodnevni ski pas za odrasle iznosio 165,00 EUR
– Ako želite da iznajmite ski opremu, skije sa štapovima i pancericama se mogu iznajmiti za 8 – 10 € ako ih uzimate na više dana. Bordovi su skuplji za iznajmljivanje, oko 15€, mada mogu se naći i jeftinije.
– Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu.
– Provjeriti 2 dana prije putovanja tačno vrijeme i mjesto polaska.
– Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
– Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.
– Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
– Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju
– U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje i konzumiranje opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava žalbe i povraćaja novca.
– Putnik će prihvatiti sjedište koje mu agencija dodijeli. Agencija određuje raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauze i njihovu dužinu. Uplatom aranžmana, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.
– Putnik nema pravo da traži smještaj u hotel, odnosno sobu prije 14:00 časova na dan dolaska, a dužan je da napusti hotel, odnosno sobu u 10:00 časova na dan odlaska.
– Putnik je dužan da poštuje kućni red objekta u kome je smješten i lično odgovara za eventualnu štetu koja je nanešena na objektu, sobi, apartmanu za vrijeme njegovog boravka u istom.
– Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika
– Mogućnost plaćanja na 6, 9 i 12 mjesečnih rata preko CKB, NLB ili ATLAS banke
– U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 7 dana prije polaska.

Tel. 067 062 888

         067 860 380 

[email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu