AUSTRIJA I SLOVACKA – 12 – 16.OKTOBAR

  • Destinacija: ,
  • Trajanje: 5 dana
  • Polazak: 12/10/2017
  • Dolazak: 16/10/2017
  • Cijena: 150€

Tel: 067 062 888
Tel: 067 860 380
E-mail: [email protected]

AUSTRIJA I SLOVACKA

BEC i BRATISLAVA

SHOPPING U OUTLETU PARNDORF

12 – 16.OKTOBAR 2017.

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI 150 € za rezervacije do 1.avgusta

 

12.oktobar
Polazak grupe iz Podgorice, sa parkinga ispred crkve Sv.Djordja pod Goricom u 18h. Vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa pauzama za odmor grupe i za granicne formalnosti.

13.oktobar
Dolazak u Beč, u nekadašnju prestonicu dinastije Habzburg. Smjestaj u hotel. Kraca pauza. Odlazak u razgledanje grada s vodicem: Karlsplatz i Karlskirche, zgrada Musikverein u kojoj se održava tradicionalni koncert Bečke filharmonije, Secession, Naturhistoriches Museum, Kunsthistoriches Museum, Museum Quarter, veliki kružni bulevar Ringstrasse sa Parlamentom, Burgtheatrom, Rathaus, Votivkirche. Šetnja kroz Heldenplatz i Hofburg do Stephansplatz i Stephansdom. Odlazak do čuvenog dvorca Schönbrunn, jedne od najpoznatijih carskih palata svijeta. Slobodno vrijeme za šetnju i individualno razgledanje. Povratak u hotel. Noćenje.

14.oktobar
Doručak. Slobodan dan u Becu ili fakultativni izlet do Bratislave. Podolasku u Bratislavu, obilazak s vodičem: Bratislavski dvorac – katedrala Sv.Martina – Michaelova vrata – stara Vijecnica – Slovacko narodno Pozoriste… Slobodno vrijeme za šetnju i individualni obilazak. U vecernjim casovima povratak u Bec. Noćenje.

15.oktobar 
Dorucak. Odjavljivanje iz hotela. Odlazak do outleta Parndorf. Slobodno vrijeme za kupovinu do popodnevnih sati, kad slijedi kretanje prema Crnoj Gori… voznja sa pauzama za odmor i granicne formalnosti

16.oktobar
Dolazak u Podgoricu. Kraj putovanja.

U CIJENU JE UKLJUČENO:

Prevoz turističkim autobusom ( klima, tv, video )

2 noćenja s doruckom hotel 3* Bec

Obilazak Beca s vodicem

Odlazak u outlet Pandorf     http://www.mcarthurglen.com/at/designer-outlet-parndorf/en/

Pratila puta iz agencije

BRA09 – 20021115 – BRATISLAVA, SLOVAKIA: Undated recent picture of the Castle in Bratislava, Slovakia.
EPA PHOTO / CTK / JANA MISAUEROVA

U CIJENU NIJE UKLJUČENO:

Troškove putnog osigurannja 7,00 € Moze se kupiti u agenciji

Fakultativni izlet Bratislava 25 eur, nije obavezno.

Individualni troškovi putnika

 NACINI PLACANJA:

avans 30% od ukupne cijene aranzmana se uplacuje prilikom rezervacije a ostatak novca na mjesecne rate, s tim da ukupan iznos bude uplacen najkasnije 7 dana pred put.

Preko NLB ili HIPOTEKARNE Banke na 6, 9 ili 12 rata

Plaćanje na rate potpisivanjem ugovora sa sindikatom i postavljanjem administrativnih zabrana na mjesečne zarade putnika

NAPOMENE:

Ovaj program ce se realizovati na minimum 40 prijavljenih putnika. Moguce je  i realizovati putovanje sa manjim brojem putnika uz odredjenu doplatu, po dogovoru sa putnicima.

Za slucaj nedovoljnog broja prijavljenih agencija se obavezuje obavijestiti putnika najkasnije 5 dana pred putovanje i izvrisiti povracaj kompletnog uplacenog iznosa koji je putnik do tad uplatio agenciji ako je uplatio. Ako putnik odustane od putovanja, agencija se rukovodi Opstim Uslovima Putovanja, koje mozete procitati na sajtu ili dobiti u agenciji prilikom prijave za putovanje.

Organizator zadrzava pravo izmjene programa u slucaju vise sile u toku puta ( vremenske nepogode, pozari, poplave i sl )

Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve svoje saputnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja.

Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju. U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje  i  konzumiranje opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava zalbe i povracaja novca.

Mogucnost rezervacije sjedista – naglasiti agencji na vrijeme. Agencija određuje mjesto polaska, mjesta za pauze i njihovu dužinu. Mjesta za pauze su uglavnom restorani, kafici, pumpe ili slicna pogodna mjesta

Maloljetna djeca koja putuju bez roditelja moraju imati ovjerenu pisanu saglasnost oba roditelja. Ako putuju s jednim roditeljem, potrebno je imati ovjerenu pisanu saglasnost drugoga roditelja.

Fakultativni izleti nijesu obavezan dio programa. Minimum za realizovanje oba izleta je 30 prijavljenih putnika 

BROJ MJESTA JE OGRANICEN!

Organizator putovanja je turisticka agencija IN TRAVEL

Licenca br.120 Ministarstva turizma

Tel.067 062 888

067 860 380

[email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu