AMSTERDAM, 1.MAJ

 • Destinacija:
 • Trajanje: 6 dana
 • Polazak: 01/05/2018
 • Dolazak: 06/05/2018
 • Cijena: 459€

AMSTERDAM-

 (6 dana, 5 noćenja) – avionom

01-05-06.05.2018

Cijena : 459€

Ako ugledate vodu herenhrahta koja lijeno teče dok se u njoj ogledaju elegantna pročelja kuća, stabla i mostovi, stigli ste u Amsterdam – najveći grad Holandije ali ne i središte vlade (ono se nalazi u Hagu). Beskonačna znatiželja je brojne građane Amsterdama odvela u pomorska istraživanja. Svojim su brodovima nadzirali trgovinu sa Indonezijom, a početkom XVII vijeka donosili su začine iz istočne Azije za cijelu Evropu. Danas grad zapanjuje posjetioce između ostalog i činjenicom da leži na 5 miliona smrekovih stabala. Amsterdam je poznat po – kanalima, biciklima, uskim kućama veselih boja (načičkanih jedna do druge), brodovima (među kojima postoje i oni na kojima ljudi stalno žive), lalama, vetrenjačama, klompama, sirevima, pivu, dijamantima i dvorcima….

 

01.05. PODGORICA – DUBROVNIK – ROTERDAM – AMSTERDAM  Sastanak grupe u 6:30h ispred pumpe CMC kod Delta City-a. Polazak prema dubrovačkom aerodromu. Prijava na let, granične i carinske formalnosti. Let za Roterdam u 10 h. Slijetanje  u 12:30 h . Nakon preuzimanja prtljaga transfer do hotela u Amsterdamu (80 km). Smještaj u hotel. Noćenje.

02.05. AMSTERDAM Doručak. Obilazak Amsterdama – grada poznatijeg kao Sjeverna Venecija jer leži na sedamdeset ostrvaca koja opasuju kanali. Vidjećete: trg Dam, Kraljevsku palatu, stari grad, Rembrantsplein, Leidseplein, Cvijetnu pijacu…  Slobodno poslijepodne za individualne aktivnosti. Noćenje.

03.05. COSTER DIAMONDS  Doručak. Fakultativno: Posjeta poznatoj fabrici dijamanataCoster Diamondsuz prikaz procesa izrade i istorije brušenja dijamanata, te vožnju brodom amsterdamskim kanalima Herrengracht, Prinsengracht, Singel, uz gradske palate i spomenike. U podnevnim  satima, šetnja do glavnog gradskog trga Dam, Kraljevske palate, četvrti crvenih svjetiljki. Uživajte u ugodnoj šetnji gradom kulture koji, osim što je muzej na otvorenomujedno je i grad zabave te užurbana evropska prijestonica. Fakultativna posjeta jednom od tržnih centara ( Bijenkorf  ili Magna plaza ) i  jednoj od najvećih atrakcija Holandije fabrici piva Hajneken. Noćenje.

04.05. HOLANDSKA TURA Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Predlažemo odlazak na fakultativni izlet Holandska tura: vožnja do slikovitog gradića Delft, poznatog po manufakturi plavog porculana, Nova crkva s grobnicama holandskih vladara, Gradska vijećnica, Stara crkva, istorijsko jezgro… Nakon kratke šetnje, nastavak vožnje do Roterdama, panoramska vožnja gradom, toranj Euromast, neobične kubične kuće (Cube House) arhitekta Pieta Bloma. Nastavak vožnje do Den Haga: Binnenhofsjedište gornjeg i donjeg parlamenta, Parlament, Palata mira, Međunarodni sud za ratne zločine. Nastavak do Scheveningena, poznatog ljetovališta na sjeveru, slobodno vrijeme za kratku šetnju  te povratak u Amsterdam. Po povratku u Amsterdam predlažemo da kosmopolitski gastronomski dojam grada zaokružite večerom u jednom od brojnih restorana internacionalne kuhinje. Noćenje.

05.05. AMSTERDAM Doručak. Prijepodne, predlažemo posjetu nekom od poznatih amsterdamskih muzeja: Rijksmuseum  kojeg je osnovao Napoleonov brat (velika zbirka umjetnina od 15. do 17. vijeka  s djelima Rembrandta i Vermeera), muzej Van Gogh-a s najvećom zbirkom radova tog harizmatičnog umjetnika, Rembrandtova kuća, kuća Ane Frank, muzej savremene umjetnosti. Obzirom da je Amsterdam grad antikviteta, knjiga, dijamanata, ali i mode, preporučujemo odlazak do poznate šoping zone, u ulici Kalverstraat i Nieuwedijk-Kalverstraat, duge gotovo kilometar, u kojoj se nalaze sve najpoznatije radnje odjeće i obuće. Nakon iscrpljujućeg šopinga, počastite se poznatim holandskim palačinkama, slatkim uštipcima poffertjes ili autohtonim slatkišem „oliebollen“ (krofne sa šećernim prelivom). Uživajte u čarima kupovine brojnih autohtonih holandskih suvenira poput drvenih klompi i tulipana, predmeta od plavog delftskog porculana i poznatih sireva koji će upotpuniti Vaš dojam o Holandiji. Noćenje

06.05. ROTERDAM – DUBROVNIK – PODGORICA Doručak. Odjava iz hotelskih soba. Slobodno vrijeme.  Transfer do aerodroma. Prijava na let, carinske formalnosti i ukrcaj. Let za Dubrovnik u 17 h. Po dolasku na Ćilipe 19:20 h  transfer do Podgorice.

 • Smještaj je obezbijeđen u standardnim dvokrevetnim sobama. Organičen broj trokrevetnih soba i to samo za dvije odrasle osobe i jedno dijete do 12 godina

POPUSTI ZA DJECU:

0 – 1.99 godine ( djeca plaćaju samo aerodromske takse )

2 – 11.99 godina u pratnji dvije odrasle osobe ( 1. dijete 30% )

U cijenu putovanja je uračunato:

Prevoz avionom na relaciji Dubrovnik – Roterdam – Dubrovnik, transferi autobusom prema programu, smještaj u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 3* na bazi  noćenja sa doručkom (samoposluživanje), panoramska razgledanja sa vodičem, usluge vodiča i troškovi organizacije putovanja, ručni prtljag do10 kg.

U cijenu putovanja nije uračunato:

Avio-takse na letu kompanije Transavia u iznosu od 45 €, plaćaju se u agenciji, fakultativni troškovi i troškovi ulaznica za lokalitete koji se posjećuju,  međunarodno putno osiguranje (8,26 €), a ni osiguranje od otkaza putovanja. Dodatni cekirani prtljag od 20 kg (50€).

-Putnici su obavezni da prilikom rezervacije aranzmana se odluce za prtljag (rucni – 10 kg ili cekirani – 20 kg), u suprotnom ne mozemo garantovati  istu cijenu cekiranog prtljaga.

Agencija  zadržava pravo zamjene navedenog hotela sličnim hotelom iste kategorije. Konačan izbor hotela na turi biće poznat 2 dana prije polaska na put.

 

VAŽNE NAPOMENE:

 • Putnici su obavezni da daju tačna imena i prezimena, onako kako je naznačeno u pasošu, prilikom pravljenja rezervacije. . U protivnom, svaka kasnija promjena podliježe dodatnoj  naplati od  strane avio-kompanija, a troškove  snose  sami
 • Vremena letova su podložna promj Putnici ce o tačnom vremenu leta biti obavijesteni dva dana prije putovanja. Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju bilo kakvih promjena leta od strane avio-kompanije.

OPŠTE NAPOMENE:

 • Potrebno je prilikom prijave dostaviti kopiju pasoša.
 • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cijene prevoza promeni i cijenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 20).
 • Konačan iznos avionskih taksi podložan je promjeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati prije započinjanja putovanja.
 • Agencija ne  snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
 • Za realizaciju fakultativnog izleta potrebno je najmanje 15 učesnika.Cijene fakultativnih izleta objavljene u programu važe ako se za iste prijavi 15 i više učesnika. Ukoliko je broj putnika manji, izlet se može organizovati, ali po nešto višoj cijeni.
 • Sadržaj panoramskog razgledanja grada, fakultativnih izleta kao i rasporeda isleta po danima podložan je izmeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom, promjenom radnog vremena i slično).
 • Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja Podgorica.

 

NAČINI PLAĆANJA:

– gotovinski – avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.

– kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

Tel. 067 062 888

067 860 380

[email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu