8.MART B A R S E L O N A – grupni aranzman

 • Destinacija:
 • Trajanje: 4 dana
 • Polazak: 08/03/2018
 • Dolazak: 11/04/2018
 • Cijena: 430€

SIGURAN POLAZAK

GRUPNI ARANZMAN
8.MART

B A R S E L O N A

4 DANA – AVIONOM, POLAZAK: 08.03.2018.

CIJENA ARANŽMANA: 430€ (uključene sve takse)

HOTEL LLEO 3* – CENTAR GRADA

 

Barselona, nesumljivo jedan od najljepših gradova na svijetu, bila je domaćin najznajčajnijih događaja poput, Olimpiskih igara 1992, Svjetskog prvensta u fudbalu i košarci, najvećih svjetskih izložbi i kongresa. Grad je znamenit prije svega po svojoj arhitekturi, kojoj je najznačajnija djela dao Antonio Gaudi. Stanovnici Barselone ponosni su na sugrađanina koji im je podario čudesne građevine: katedrala „Sagrada familia“, kuće Mila i Batlo, park Guelj… pa se Barselona može doživjeti kao muzej arhitekture i umjetnosti.

1.dan četvrtak  08.03.2018. PODGORICA-BARSELONA 
Sastanak putnika ispred Hrama u 07:00h. Polazak ka aerodromu Ćilipi. Polijetanje aviona za Barselonu u 13:10h. Dolazak u Barselonu u 15:30h. Nakon pasoške kontrole slijedi odlazak i smještaj u hotel. Sa vodičem lagana šetnja centralnim trgovima grada i prvo upoznavanje sa prijestonicom Katalonije. Trg Katalonije, šetnja glavnim šetalištem Las Ramblas, Trg Major, trg Kristofora Kolumba. Slobodno vijeme. Noćenje.

2.dan – petak 09.03.2018. BARSELONA 
Doručak. Cjelodnevni obilazak Barselone: Korida, hram “Sveta Porodica” najinteresantnije i najimpresivnije Gaudijevo djelo za koje je prognozirao da će se graditi dva vijeka. Odlazimo do parka Guelj koji je projektovao Gaudi, obilazimo gornji dio parka koji je slobodan za posjete. Obilazak nastavljamo panoramskim obilaskom Trijunfalne kapije, parka Citadele, trga Katalonije, ulice Passeig de Gracia sa Gaudijevim kućama Batllo i La Pedrera, avenijiom Dijagonal prolazimo pored stadiona fudbalskog kluba Barselone, čuveni Camp Nou. Zatim slijedi trg Španije, brdo Mon Žuik na kom se nalazi Olimpijski prsten sa Olimpijskim stadionom, salom Svetog Đorđa, I fantastičnim repetitorom projektovanim od strane trenutno najpoznatijeg španskog arhitekte Santjaga Kalatrave, vidikovac Mirador sa nezaboravnom panoramom Barselone. Obilazak grada završavamo na trgu Kolumbo, povratak u hotel ili šetnja po glavnom šetalištu grada, ulici Ramblas. Noćenje.

3.dan – subota 10.03.2018. BARSELONA 
Doručak. Obilazak preostalog dijela grada šetnjom Ramblom i obilazak Gotske četvrti – posebno autentičan i interesantan dio grada sa posjetom centralnoj gradskoj katedrali Santa Eulalija. Šetnju završavamo kod Akvarijuma jednog od najvećih u Evropi. Za šoping preporučujemo vrlo popularnu i pristupačnu Špansku modnu kuću Zaru, Springfild, Mango ili robnu kuću “El corte ingles. Od muzeja preporučujemo muzej Pikasa, Miroa, voštanih figura, pomorskog muzeja, Nacionalnog muzeja Katalonije, galerije Olimpijade,.. Slobodno vrijeme. U večernjim časovima organizovan polazak gradskim prevozom do Španskog trga gdje ćete posmatrati šou *Magične fontane*. Eksplozija svjetla i muzike u fantastičnom ambijentu doživljaj je za pamćenje. Noćenje.

4.dan 11.03.2018. BARSELONA 
Doručak. Polazak 07.30h transfer do aerodroma. Polijetanje iz Barselone za Dubrovnik u 10:00h. Po slijetanju u 12:20h, nastavak putovanja do Podgorice. Dolazak u Podgoricu oko 16:00h

U cijenu aranžmana je uračunato:

 • prevoz avionom na relaciji Dubrovnik-Barselona-Dubrovnik
 • transferi autobusom Podgorica-Aerodrom Ćilipi-Podgorica
 • transfer aerodrom – hotel – aerodrom
 • hotelski smještaj u Barseloni, hotel Lleo 3*  (noćenje sa doručkom)
 • obilasci prema programu
 • troškovi organizovanja putovanja,
 • usluge vodiča
 • troskovi međunarodnog osiguranja
 • aerodromske takse

U cijenu aranžmana nije uračunato:

 • fakultativni izleti i ulaznice za lokalitete

HOTEL LLEO  je odličan hotel sa 3*, sa ocjenom 8,6 od booking-com-u, što garantuje da ćete uslugom, higijenom doručkom u ovom hotelu biti u potpunosti zadovoljni. Najveći kvalitet ovog hotela je lokacija jer se nalazi u srcu grada na 300 metara od centralnog trga Katalonija I od šetališta Las Ramblas. U neposrednoj blizini su glavne ulice I atrakcije ovoga grada: Gotska četvrt, bulevar Passeig de Gracia, bulevar Rambla de Catalunya, pa će putnici koji budu rasopoloženi za šetnju moći da uzivaju u ovom veličanstvenom gradu na pravi način.

 

Tel. 067 062 888

067 860 380

[email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu