PARIZ 30.04.2020. – 03.05.2020.

 • Destinacija:
 • Trajanje: 4 dana
 • Polazak: 30/04/2020
 • Dolazak: 03/05/2020
 • Cijena: 349€

PARIZ

30.04.2020. – 03.05.2020.

(4 dana, 3 noćenja) – avionom

Montenegro Airlines (jutarnji odlazak, večernji povratak)

 

Rijeka Sena, čije se obale nalaze na Uneskovoj listi svjetske baštine, protiče kroz središte prostrane metropole u kojoj živi dvanaest miliona ljudi, što govori o ogromnom nacionalnom i međunarodnom značaju Pariza. Na beskrajnoj listi obilježja ovog grada nalaze se katedrala Notr Dam, Ajfelova kula, Trijumfalna kapija, Jelisejska polja, bazilika Svetog srca, Palata invalida, Panteon, Opera Garnije, Veliki luk. Ovom spisku mogu se pridodati i muzeji kao što su Luvr, Nacionalni muzej savremene umjetnosti, muzej Orsej. Treba pomenuti i poznate četvrti kao što je Riv Goš – lijeva obala Sene, Fobur Sen Onore, Opera, Monmartr, Lez Al, Latinska četvrt, Monparnas. Svi koji su bili u Parizu znaju da vas na svakom koraku očekuje nezaboravno iskustvo.

                                                                                                      

 1. dan PODGORICA – PARIZ Polazak sa aerodroma Podgorica za Pariz u 10:20h. Po slijetanju na aerodrom, transfer do hotela uz panoramsko razgledanje grada u pratnji stručnog vodiča i to: Trijumfalna kapija, Jelisejska polja, Opera, Trg Vendom sa čuvenim hotelom Ric, Luvr, Invalidi, Trokadero… Nakon obilaska odlazak do hotela, smještaj i slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Mogućnost fakultativnog odlaska (metroom) na večernje krstarenje rijekom Senom gdje se pred Vama smjenjuju najljepši mostovi Pariza. Noćenje.
 2. dan PARIZ Doručak. Odlazak u razgledanje grada (metroom): Montmartr, crkva Sakr Ker, Pigal, trg Ter

Zatim obilazak katedrale Notr Dam, Latinske četvrti. Slobodno poslijepodne za individualne aktivnosti ili mogućnost odlaska do Ajfelovog tornja (ulaznice se kupuju individualno na licu mjesta). Noćenje.

 1. dan PARIZ Doručak. Nakon doručka fakultativni odlazak u zabavni park – Diznilend (vozom), cjelodnevni boravak u parku sa posjetom Kući straha i Piratskom naselju. Tu su takođe i čuveni rolerkosteri: Indiana Jones, Space Mountain. Povratak u hotel u večernjim časovima. Mogućnost fakultativnog odlaska u jedan od najčuvenijih kabarea na svijetu Mulen Ruž. Noćenje.
 2. dan PARIZ Doručak i napuštanje hotela. Mogućnost fakultativne posjete muzeju Luvr (metroom) gdje ćete vidjeti najčuvenija umjetnička djela: Mona Liza, Nika sa Samotrake, Miloska Venera… Slobodan ostatak dana za individualne aktivnosti. Transfer od hotela do aerodroma u 18 h. Let iz Pariza po redu letjenja u 21:10h. Kraj programa!
CIJENA PUTOVANJA PO OSOBI U EUR
Hotel Usluga
Hotel ibis Paris La Défense Centre  3* ili sličan Noćenje

sa doručkom

349 €
Doplata za jednokrevetnu sobu 145 €

 

 • Smještaj je obezbijeđen u standardnim dvokrevetnim sobama. Ograničen broj trokrevetnih soba i to samo za dvije odrasle osobe i jedno dijete do 12 godina

POPUSTI ZA DJECU: 0 – 1.99 godine ( djeca plaćaju samo aerodromske takse )

2 – 11.99 godina u pratnji dvije odrasle osobe ( 1. dijete 30% )


U cijenu putovanja je uračunato
:

Prevoz avionom na relaciji Podgorica – Pariz – Podgorica, transferi autobusom aerodrom – hotel – aerodrom, smještaj u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 3* na bazi 3 noćenja sa doručkom (samoposluživanje), panoramsko razgledanje grada sa lokalnim vodičem, usluge vodiča i troškovi organizacije putovanja.

U cijenu putovanja nije uračunato:
Avio-takse na letu kompanije Montenegro Airlines u iznosu od 147 €, (plaćaju se u agenciji), fakultativni troškovi i troškovi ulaznica za lokalitete koji se posjećuju, međunarodno putno osiguranje (4,60 €), kao ni osiguranje od otkaza putovanja.

Hotel ibis Paris La Défense Centre 3*, 4 Boulevard de Neuilly  https://www.accorhotels.com/gb/hotel-0771-ibis-paris-la-defense-centre/index.shtml

Hotel se nalazi u novom poslovno-trgovačkom centru Pariza, na La Defansu koji se posljednje decenije razvio u najmoderniji dio glavnog grada sa fantastičnim  oblakoderima,  širokim  esplanadama  i ogromnom savremenom “sijenkom” Trijumfalne l‹apije — Grand Aršom  (Grande  Arche). Na  nekoliko  minuta  hoda  od  hotela  nalazi  se  jedan od najvecih tržnih centara u gradu ‘Les Quatre temps’ . Metro stanica je od hotela  udaljena  oko  2 minuta  hoda  i sa  nje  saobraća direktna linija metroa (linija broj 1) do Trijumfalne kapije i Jelisejskih polja do kojih se  stize  za  ol‹o  10  minuta  vožnje.  Sve sobe  su  sa opremljene TV-om, fenom za kosu, telefonom, zasebnim  kupatilom.  Doručak se sluzi  po  principu samoposluzivanja.

Agencija zadržava pravo zamjene navedenog hotela sličnim hotelom iste kategorije. Konačan izbor hotela na turi biće poznat 2 dana prije polaska na put.

FAKULTATIVNI  IZLETI:

Muzej Luvr

Muzej Luvr je jedan od najvećih i najpoznatijih muzeja na svijetu. Otvoren je 1793. godine, a nalazi se u istoimenoj palati koja je izgrađena u 12. vijeku. Sada se u muzeju Luvr nalazi oko 380.000 predmeta, a od toga 35.000 jesu predmeti koji datiraju iz perioda praistorije do 19. vijeka. Kolekcija muzeja znatno je uvećana u Napoleonovo vrijeme i u vrijeme vladavine Luja XVIII i Šarla X, a dosta zbirki su poklon i donacija muzeju. Luvr je najposjećeniji muzej na svijetu koga radnim danima posjeti u prosjeku 15 000 turista na dan, od čega su 65% strani turisti.

Obilazak muzeja Luvr iznosi 50 € po osobi. Cijena uključuje ulaznicu u muzej od 15 € i rezervaciju termina za grupe sa uslugom stručnog vodiča na našem jeziku, licenciranog od muzeja, u iznosu od 35 €. Predviđeno vrijeme grupnog obilaska muzeja traje oko 90 minuta. Cijena obilaska za djecu do 18 godina iznosi 20 €.

Krstarenje Senom

Krstarenje Senom panoramskim brodom je  najljepsi  način  da  se  Pariz  dozivi  na  romantični način. Cijena izleta iznosi 17 € za odrasle osobe i 9 € za djecu do 12 godina. Krstarenje traje 80 minuta.

Zabavni park Diznilend

Diznilend u Parizu je jedan od pet Diznilend parkova u svijetu. Nalazi se u predgrađu Pariza, na 45 minuta vožnje od centra Pariza. Sastoji se od dva zasebna dijela – Diznilend parka ( Disneyland Park) i Dizni studija (Disney Studio). Izlet obuhvata cjelodnevni boravak u parku sa posjetom Kući straha, Piratskom naselju, vožnju  rolokousterima: Indiana Jones, Space Mountain, Big Thunder Mountain…

Cijena izleta za odrasle iznosi 105 €, dok je za djecu do 11 godina 90 €.

Cijena obuhvata prevoz do parka i ulaznicu za Diznilend park (Disneyland Park).

Kabare Mulen Ruž

Jedan od najpoznatijih noćnih klubova i kabarea na svijetu izgrađen je 1889. godine. Nalazi se u čuvenom boemskom dijelu grada Monmartru i na samom krovu ima veliku imitaciju crvene vjetrenjače. U roku od samo nekoliko decenija Mulen ruž postaje popularna turistička destinacija u kojem su na programu razne muzičke predstave (od toga najpoznatiji ples kan-kan). U enterijeru preovlađuje retro-dekor iz 19.vijeka što lokalu daje onaj čuveni boemski izled. U Mulen Ružu su nastupali mnogi umjetnici, kao što su: La Guli, Žozefina Beker, Frenk Sinatra, Iv Gilber, Edit Pjaf i drugi.

Cijena ulaznice za odrasle iznosi 125 €, a za djecu od 6 do 12 godina je 70 €. Cijena uključuje ulaznicu u kabare i jednu bocu šampanjca za dvije osobe.

VAŽNE NAPOMENE:

 • Putnici su obavezni da daju tačna imena i prezimena, onako kako je naznačeno u pasošu, prilikom pravljenja rezervacije. . U protivnom, svaka kasnija promena  podliježe dodatnoj  naplati od  strane avio-kompanija, a troškove  snose  sami  putnici.
 • Vremena letova su podložna promjenama. Putnici ce o tačnom vremenu leta biti obavijesteni dva dana prije putovanja. Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju bilo kakvih promjena  leta od strane avio-kompanije.

OPŠTE NAPOMENE:

 • Za državljane Crne Gore nije potrebna viza za ovo putovanje već važeći biometrijski pasoš. Putnici koji imaju strani pasoš, u obavezi su da se sami raspitaju o eventualnom viznom režimu.
 • Potrebno je prilikom prijave dostaviti kopiju pasoša.
 • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cijene prevoza promeni i cijenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 20).
 • Konačan iznos avionskih taksi podložan je promjeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati prije započinjanja putovanja.
 • Na letu Montenegro Airlines-a dozvoljen je jedan prtljag maksimalne težine 23 kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 8 kg.
 • Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
 • Za realizaciju fakultativnog izleta potrebno je najmanje 15 učesnika.Cijene fakultativnih izleta objavljene u programu važe ako se za iste prijavi 15 i više učesnika. Ukoliko je broj putnika manji, izlet se može organizovati, ali po nešto višoj cijeni.
 • Sadržaj panoramskog razgledanja grada, fakultativnih izleta  kao i rasporeda izleta po danima podložan je izmeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom, promenom radnog vremena i slično).
 • Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja

NAČINI PLAĆANJA:

– avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.

– kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

AGENCIJA NIJE ODGOVORNA ZA VALIDNOST PUTNIH ISPRAVA PUTNIKA

Za ulazak u državu članicu EU, državljani Crne Gore su u OBAVEZI da posjeduju pasoš koji važi najmanje tri mjeseca nakon datuma napuštanja teritorije države članice EU! Putnik je dužan provjeriti rok važenja pasoša!

📞 067 062 888 i 📞 067 860 380

✉ [email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu