PROMOTIVNO – OHRID 10-14.07.2019. – 70 E

 • Destinacija:
 • Polazak: 10/07/2019
 • Dolazak: 14/07/2019
 • Cijena: 70€

PROMOTIVNO – OHRID

10-14.07.2019.

CIJENA ARANZMANA: 70.00 E

 

Program putovanja:

10.07.
Polazak grupe iz Podgorice u 23.30h sa parkinga ispred hotela “City”. Voznja preko granicnog prelaza Bozaj sa pauzama za granicne formalnosti i odmor putnika.

11.07.
Dolazak u Ohrid u jutarnjim satima. Smjestaj u apartmane,  u centru grada. Kraca pauza za odmor putnika. Obilazak grada sa licenciranim vodicem: Ohridska tvrdjava, Crkva Sv. Sofije, stari Amfiteatar, Plaosnik, Crkva Sv. Jovana…slobodno vrijeme za setnju i individualno razgledanje. Povratak u hotel. Nocenje.

12.07.
Dorucak. Slobodno vrijeme ili fakultativni izlet do Sv. Nauma sa posjetom Muzeju na vodi. Obilazak sa lokalnim vodicem. U poslepodnevnim satima povratak u hotel. Nocenje.

13.07.
Dorucak. Slobodan dan ili fakultativni izlet do Struge.. Slobodno vrijeme. Povratak u Ohrid u ranim poslepodnevnim satima. Slobodno vrijeme. Nocenje.

 14.07.
Odjavljivanje iz hotela. Kretanje prema Crnoj Gori uz svracanje u Tiranu. Pauza u Tirani u trajanju dva sata. Nastavak voznje ka  Podgorici. Dolazak u Podgoricu u vecernjim satima.Kraj aranzmana.   

   

         U CIJENU JE UKLJUČENO:

 • Prevoz turističkim autobusom ( klima, tv, video )
 • 3 nocenja sa doruckom
 • Obilazak grada sa lokalnim vodicem
 • Svracanje u Tiranu
 • Pratilac puta iz agencije i organizacioni troskovi

        U CIJENU NIJE UKLJUČENO:

 • Individualni troskovi
 • Fakultativni izlet Sv. Naum ( 15 € sa ukljucenom ulaznicom za Muzej na vodi i ulaznicom za Manastir )
 • Fakultativni izlet Struga ( 10 €)
 • Putno osiguranje

NACINI  PLACANJA:

 • Avans 30% od ukupne cijene aranzmana se uplacuje prilikom rezervacije a ostatak novca na mjesecne rate,s tim da ukupan iznos bude uplacen najkasnije 7 dana pred put
 • Placanje na rate potpisivanjem ugovora sa sindikatom i postavljanjem administrativnih zabrana na mjesecne zarade putnika

NAPOMENE:

Ovaj program će se realizovati na minimum 40 prijavljenih putnika. Moguće je  i realizovati putovanje sa manjim brojem putnika uz odredjenu doplatu, po dogovoru sa putnicima. Za slučaj nedovoljnog broja prijavljenih agencija se obavezuje obavijestiti putnika najkasnije 5 dana pred putovanje i izvršiti  povraćaj kompletnog uplaćenog iznosa koji je putnik do tad uplatio agenciji, ako je uplatio. Ako putnik odustane od putovanja, agencija se rukovodi Opštim Uslovima Putovanja, koje možete pročitati na sajtu ili dobiti u agenciji prilikom prijave za putovanje. Organizator zadržava pravo izmjene programa u slučaju više sile u toku puta ( vremenske nepogode, požari, poplave i sl ) Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika  obavezni su da sve svoje saputnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja. Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju. U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje  i  konzumiranje opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na  njega bez prava žalbe i povraćaja novca. Mogućnost rezervacije sjedišta – naglasiti agenciji na vrijeme. Agencija određuje mjesto polaska, mjesta za pauze i njihovu dužinu. Mjesta za pauze su uglavnom restorani, kafici, pumpe ili slična pogodna mjesta. Maloljetna djeca koja putuju bez roditelja moraju imati  ovjerenu pisanu saglasnost oba roditelja. Ako putuju s jednim roditeljem, potrebno je imati ovjerenu pisanu saglasnost drugoga roditelja. Fakultativni izleti  nijesu obavezan dio programa. Minimum za realizovanje oba izleta je 30 prijavljenih putnika

 BROJ MJESTA JE OGRANICEN!

📞 067 062 888 i 📞 067 860 380

✉ [email protected]

 

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu