DJENOVA 11 – 16.Jul RIVIJERA CVIJECA, SAN REMO, MENTON … 199 EUR

 • Destinacija:
 • Trajanje: 6 dana
 • Polazak: 11/07/2019
 • Dolazak: 16/07/2019
 • Cijena: 199€

DJENOVA 11 – 16.Jul

RIVIJERA CVIJECA, SAN REMO, MENTON

CINQUE TERRE, PORTOFINO

CIJENA ARANŽMANA: 199 eur po osobi

Djenova, grad Kristofora Kolumba i Garibaldija, vjekovna rivalka Venecije sa kojom se borila i dobijala primat na moru. Raskosne palate, stara luka sa novim sadrzajem ( pomorski muzej i najveci akvarijum, botanicka basta, shopping mall-ovi ), mnostvo prodavnica i sjajnih restorana, neopisiva zivost Mediterana.

Cinque Terre, pet zivopisnih italijanskih sela na zapadnoj obali Italije datiraju iz srednjeg vijeka. Smjestena na strmoj litici iznad mora, okruzena vinogradima, vocnjacima, maslinjacima, oduzimaju dah posjetiocima. Zivopisne sarene kucice, mreza puteljaka za setnju …Monteroso, Riomaggiore, Vernaza, Cornilia, Manarola svako sa svojom autenticnom pricom, nece Vas ostaviti ravnodusnima.

11 Jul Polazak grupe iz Podgorice, ispred crkve Sv Djordja pod Goricom u 15h. Vožnja turističkim autobusom sa pauzama za granične formalnosti i odmor grupe..

12Jul Dolazak u Djenovu u prijepodnevnim časovima.Po dolasku, razgledanje grada sa vodičem: Trg Ferari, Trg Mateoti sa palatom pravde, Duždeva palata, katedrala San Lorenco, via Garibaldi sa palatama đenovljanskih aristokratskih porodica, Trg pobjede, stara luka, via Balbi, Kraljevska palata… Smjestaj u hotel. Slobodno vrijeme.. Noćenje.

13Jul Doručak.Slobodan dan u Đenovi ili cjelodnevni fakultativni izlet “Menton i Obala cvijeća”. Vožnja do Mentona mondenskog centra na Francuskoj rivijeri koji se još naziva “La perle de la France” – “Biser Francuske”. Nakon dolaska, obilazak Mentona: stari grad sa izuzetnim mediteranskim šarmom, marina, živopisne pjacete…Slobodno vrijeme. Nastavak putovanja doSanrema. Dolazak u Sanremo i odlazak do Ruske crkve u kojoj je bio sahranjen crnogorski kralj Nikola I Petrović. Kraći obilazak starog dijela grada – La Pinja. Slobodno vrijeme u centru kraj čuvenog kazina i šetališta uz more…. Povratak u hotel. Noćenje.

14Jul Dorucak. Cjelodnevni fakultativni izlet do “Cinque Terre”: Vožnja do mjesta Levanto (oko sat i dvadeset minuta) gdje se ukrcava na voz koji povezuje svih pet naselja u sastavu Nacionalnog parka .Odlazak do najvećeg naselja u okviru parka Riomađore (Riomaggiore) koje leži na stijenama duž potoka Mađore i spušta se ka moru u formi amfiteatra.. Obilazak tvrđave, crkve.Nastavak putovanja vozom do Manarole, tipičnog sela ove regije sa kućama koje se spuštaju terasasto do same obale mora. Vožnja vozom do sledećeg sela Vernaca (Vernazza), koje je izgrađeno na uzvišenju oko gotske crkve Sv.Margarite antiohiske iz 13-og veka. Četvrto selo koje se obilazi je Monterosa al Mare, koje leži u sredini malog zaliva, sa kućama u obliku kula (case – tori). Slobodno vrijeme, mogućnost odlaska do plaže. Povratak u hotel. Noćenje.

15Jul Doručak. Odjavljivanje iz hotela. Polazak ka Levantskoj obali do živopisnog zaliva Golfo Del Tigullio, gdje su smeštena tri predivna gradića Rapalo, Santa Margarita i Portofino. Slobodno vrijeme u Santa Margariti ili mogućnost odlaska do Portfina brodom. Portofino je mala, dobro zaštićena luka koja je tokom srednjeg vijeka bila sidrište đenovljanske trgovačke flote. Tokom istorije posjećivale su je slavne ličnosti počev od Ričarda Lavljeg srca do plejade kraljeva, plemića, industrijalaca, političara i naučnika, filmskih i estradnih zvijezda italijanskih i evropskih mondenskih ljetovališta još od kraja 19-vijeka. U popodnevnim časovima polazak za Podgoricu. Noćna vožnja.

16.Jul Po dolasku u Podgoricu, kraj aranžmana.

U CIJENU JE UKLJUČENO:

 • Prevoz turističkim autobusom
 • 3 noćenja sa doručkom u hotelu 3* u Djenovi ili okolini
 • Obilasci prema programu sa vodičem
 • Putarine
 • Pratilac puta iz agencije

U CIJENU NIJE UKLJUČENO:

 • Fakultativni izlet CINQUE TERRE ( 30 eur odrasli, 20 eur djeca do 12 godina ) U cijenu je ukljucen prevoz autobusom, prevoz izmedju sela Cinque terre, vodic tokom obilaska ) – nije obavezno
 • Fakultativni Menton i Obala CVIJECA ( 25 Eur odrasli, 20 Eur djeca do 12 godina ) – nije obavezno
 • Voznja brodom do Portofina ( 11 eur odraasli, 6 eur djeca do 12 godina ) – nije obavezno
 • Troškove putnog osigurannja ( Moze se kupiti u agenciji )
 • Individualni troškovi putnika

*Lokalna boravisna taksa se placa licno od strane putnika, na recepciji hotela, za boravak u hotelima sa 2 i 3* –– 1 € po noćenju / po osobi, a za boravak u hotelima sa 4* – 2 € po noćenju / po osobi. Nije moguce platiti je preko agencije.

Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cijena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije… Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino- partnera organizatora putovanja.

Uslovi i načini plaćanja:

 • 30% avans se plaća prilikom rezervacije. Ostatak iznosa najkasnije 7 dana pred putovanje
 • Kreditom banaka
 • Plaćanje na mjesečne rate bez odlaska u banku, za rane prijave

POPUSTI: · djeca od 0 – 2 godine besplatno u pratnji dvije punoplatežne osobe (imaju sjedište u autobusu, nemaju ležaj u hotelu) · djeca od 2 – 12 godina popust 30% u pratnji dvije punoplatežne osobe (imaju sjedište u autobusu, imaju ležaj u hotelu) · treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi popust 5%

NAPOMENE:

Ovaj program ce se realizovati na minimum 40 prijavljenih putnika. Moguce je i realizovati putovanje sa manjim brojem putnika uz odredjenu doplatu, po dogovoru sa putnicima. Za slucaj nedovoljnog broja prijavljenih agencija se obavezuje obavijestiti putnika najkasnije 5 dana pred putovanje i izvrisiti povracaj kompletnog uplacenog iznosa koji je putnik do tad uplatio agenciji ako je uplatio. Ako putnik odustane od putovanja, agencija se rukovodi Opstim Uslovima Putovanja, koje mozete procitati na sajtu ili dobiti u agenciji prilikom prijave za putovanje. Organizator zadrzava pravo izmjene programa u slucaju vise sile u toku puta ( vremenske nepogode, pozari, poplave i sl ) Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve svoje saputnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja. Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju. U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje i konzumiranje opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava zalbe i povracaja novca. Mogucnost rezervacije sjedista – naglasiti agencji na vrijeme. Agencija određuje mjesto polaska, mjesta za pauze i njihovu dužinu. Mjesta za pauze su uglavnom restorani, kafici, pumpe ili slicna pogodna mjesta. Maloljetna djeca koja putuju bez roditelja moraju imati ovjerenu pisanu saglasnost oba roditelja. Ako putuju s jednim roditeljem, potrebno je imati ovjerenu pisanu saglasnost drugoga roditelja. Fakultativni izleti nijesu obavezan dio programa. Minimum za realizovanje oba izleta je 30 prijavljenih putnika

BROJ MJESTA JE OGRANICEN!

 

❗ Molimo putnike da provjere datum isticanja pasosa. ❗

⭐ Cijena aranzmana je podlozna promjeni.⭐

📞 067 062 888 i 📞 067 860 380

✉ [email protected]

 

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu