NOVO – HIT LJETOVANJE !!! H A L K I D I K I NEOS MARMARAS – SITONIA

  • Destinacija:
  • Trajanje: 9 dana
  • Cijena: 270€

NOVO – HIT LJETOVANJE !!!

H A L K I D I K I

NEOS MARMARAS – SITONIA

9 DANA (7 NOĆI) – AUTOBUSOM

POLASCI: 13.JUL ; 21.JUL ; 27.JUL

CIJENA ARANŽMANA: 270€

 

 

HALKIDIKI – Za ovo prelijepo poluostrvo, koje zapljuskuje Egejsko more, obično se kaže da predstavlja simfoniju u plavom i zelenom, jer nema imena za sve boje i nijanse vegetacije, mora i neba, koje ćete vidjeti na Halkidikiju. Karakterteristično je po svom neobičnom obliku jer podsjeca na Poseidonov trozubac i sastoji se od tri manja poluostrva Kasandra, Atos, Sitonija – na kojem će naša grupa i boraviti. Atraktivna i raznovrsna obala, koju čine duge pješćane plaže, tirkizno plava boja mora, ribarska sela, grad Neos Marmaras sa brojnim sadržajima, učiniće da ovo ljetovanje za vas bude zaista više od očekivanog. U našoj organizaciji imaćete priliku da se kupate na prelijepim plažama: Orange beach, Agios Ioannis, Lagomandra, Lagonisi, Trani Ammouda, Kalamitsi… doživite AQUA PARK WATERLAND, obiđete grad Solun, ali i da osjetite čari noćnog provoda poluostrva Halkidiki.

NEOS MARMARAS – je najveće turističko mjesto na zapadnoj obali Sitonije i može se slobodno reći jedno od najpopularnijih mjesta za ljetovanje na Halkidikiju. Odlikuju ga borove šume, kristalno čisto more, smaragdne boje i  duge pješčane plaže okupane suncem, kao i nezaboravni zalasci sunca. Tokom ljeta Neos Marmaras predstavlja centar skoro svih dešavanja. Uz lijepu plažu, imate mogućnost da uživate u odličnim restoranima, tavernama, barovima, koji su smješteni cijelom dužinom glavne ulice ili pored same obale. Ukoliko tražite ljetovalište koje vam nudi mogućnost da uživate i u dobrom provodu, onda je ovo jedna od najboljih ljetnjih destinacija, koju Grčka može da vam ponudi.

1.dan PODGORICA 
Sastanak putnika ispred Hrama u 22:00h. Polazak u 22:30h. Putovanje preko graničnog prelaza Božaj, Skadra, Drača… Vožnja sa pauzama za odmor.

2.dan HALKIDIKI – NEOS MARMARAS 
Dolazak na granični prelaz Kristalopigi u jutarnjim časovima. Nastavak putovanja preko Soluna do poluostrva Halkidiki, odnosno grada Neos Marmaras. Smještaj u apartmanima. Slobodno vrijeme za odmor. Nakon odmora, organizovan odlazak na plažu. Po povratku sa plaže slijedi slobodno vrijeme za odmor a zatim i prvo upoznavanje Neos Marmarasa, koji je ujedno i najveći turistički grad na poluostrvu. Brojne taverne, barovi, restorani, diskoteke učiniće vaš boravak u ovom gradu zanimljivim i sadržajnim. Noćenje.

3 – 8.dan NEOS MARMARAS 
Svakog narednog dana vodimo Vas besplatno na najljepše plaže poluostrva Sitonia. Imaćete priliku da se kupate i uživate na fantastičnim plažama kao što su: Agios Ioannis, Kalamitsi, Orange beach, Lagomandra, Lagonisi, Trani Ammouda… i vjerujemo da ćete i vi, kao i brojni putnici do sada, biti pod utiskom da je praktično nemoguće izabrati najljepšu plažu na Halkidikiju!

Kao posebnu atrakciju, imaćete priliku da doživite i AQUA PARK WATERLAND – koji Vam nudi mnogobrojne aktivnosti za sve uzraste u zelenom okruženju, poput bazena sa talasima do 1,5m, kao i veoma atraktivne tobogane.

Krstarenje zalivom Toroneos – (zaliv izmedju poluostrva Sitonija i Kasandra), sa pauzama za kupanje na plažama poput Paliouri beach – najljepša plaža poluostrva Kasandre, plaža Pefkohori… uz  ručak sa specijalitetima sa roštilja, samo će dodatno uljepšati vašu sliku o Halkidikiju.

Uz lijepe plaže i kupanje, za naše putnike organizovaćemo obilazak Soluna i upoznavanje sa ljepotama i znamenitostima grada: Crkva Svetog Dimitrija-zaštitnika grada, impozantni Aristotelov trg sa kojeg avenija Nikis vodi do Bijele kule-simbola Soluna,  impresivni Galerijusov slavoluk, Rotonda…

Osjetite i noćni život Halkidikija u brojnim barovima i noćnim klubovima u Neos Marmarasu.

9.dan NEOS MARMARAS – TRŽNI CENTAR MEDITERRANEAN COSMOS – PODGORICA 
Pakovanje stvari i napuštanje apartmana do 09:00h. Organizovan odlazak u tržni centar Mediterranean Cosmos, jedan od najvećih na Balkanu. Slobodno vrijeme za trgovinu. U dogovoreno vrijeme predviđen je nastavak putovanja ka Crnoj Gori. Vožnja sa kraćim pauzama. Dolazak u Podgoricu ispred Hrama, u  kasnim večernjim časovima.

Minimum za realizaciju programa 35 prijavljenih putnika

Cijena aranžmana obuhvata:

– Prevoz autobusom visoke turističke klase

– Smještaj u apartmanima 3*,  na bazi 7 noćenja

– Usluge turističkog vodiča tokom cijelog putovanja

– Organizovan obilazak Neos Marmarasa

– Cjelodnevni besplatni izleti na plaže

– Takse, drumarine, organizacione troškove

Cijena aranžmana ne obuhvata:

–  Međunarodno zdravstveno osiguranje (10 € – obezbjeđuje agencija ili putnici individualno)

–  Fakultativne izlete: Akva Park Waterland, izlet u Solun, krstarenje zalivom Toroneos

(za realizaciju izleta potrebno minimum 20 prijavljenih)

  • POPUSTI ZA DJECU:
  • djeca do 6 godina na zajedničkom ležaju – GRATIS
  • od 6 do 12 godina (na zasebnom ležaju) – 20% popust na ukupan iznos aranžmana

NEOS MARMARAS – je najveće turističko mesto na zapadnoj obali Sitonije i može se slobodno reći jedno od najpopularnijih mesta za ljetovanje na Halkidikiju. Odlikuju ga borove šume, kristalno čisto more, smaragdne boje i  duge pješčane plaže okupane suncem, kao i nezaboravni zalasci sunca. Tokom ljeta Neos Marmaras predstavlja centar skoro svih dešavanja. Uz lijepu plažu, imate mogućnost da uživate u odličnim restoranima, tavernama, barovima, koji su smješteni cijelom dužinom glavne ulice ili pored same obale. Ukoliko tražite ljetovalište koje vam nudi mogućnost da uživate i u dobrom provodu, onda je ovo jedna od najboljih ljetnjih destinacija, koju Grčka može da vam ponudi.

 

Tel. 067 062 888

         067 860 380

[email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu