BARSELONA 4  dana (3 noćenja) – 08.03.2018 – 11.03.2018.

 • Destinacija:
 • Trajanje: 4 dana
 • Polazak: 08/03/2018
 • Dolazak: 11/03/2018
 • Cijena: 430€

ŠPANIJA – BARSELONA

4  dana (3 noćenja) – avionom Vueling airlines

08.03.2018 – 11.03.2018.

Cijena: 430 eura

 

Barselona je jedan od onih gradova “za svačiji ukus”, u najpozitivnijem smislu. Prelijepa, kosmopolitska i modernistička, ima toliko toga da ponudi, pa je glavni grad pokrajine Katalonije vjerovatno i zbog toga – turistički najposjećeniji grad u zemlji. Od uličnih svirača i akrobata, jednog od najboljih mjesta za tapas (meze) u Španiji, fenomenalne šarene pijace, Zoo vrta i još zanimljivijeg Akvarijuma, čudesnih muzeja, pa sve do srednjovjekovnog gradskog jezgra i interesantnih zgrada iz perioda umjetničkog pravca modernizma, koje se božanstveno uklapaju u čitavu sliku grada. Prošetajte ulicama grada u koji je svoj originalni pečat utkao Antoni Gaudi. Divite se samo nekim od njegovih remek-djela gdje ćete imati utisak kao da ste zalutali u bajci…

Program putovanja:

1.dan PODGORICA–DUBROVNIK –BARSELONA
Transfer od Podgorice do Dubrovnika. Polijetanje sa Dubrovačkog aerodroma u 13:10 h.  Nakon slijetanja  transfer do hotela. Odmor u hotelu i šetnja centrom grada: Placa Catalonya, ulica La Ramblas, Kolumbov spomenik… Noćenje.

2.dan BARSELONA
Doručak. Panoramski razgled grada sa stručnim vodičem : Plaza Espanya, brdo Monjuic-na kojem se nalazi Olimpiski prsten , Olimpijski stadion, vidikovac Mirador , Port Olimpic, Sagrada Familia – arhitekta Fransesk de Paula del Viljar je počeo gradnju 1882. godine. Nakon njegove smrti je radove nastavio Antonio Gaudi, tada mladi arhitekta. Sve prvobitne planove je promijenio. Posvetio je čak 40 godina svog života tom projektu i nije ga završio, stadion Camp Nou. Slobodno vrijeme. Noćenje.

3.dan BARSELONA
Doručak. Nakon doručka obilazak Barselone u pratnji stručnog vodiča: Paseo de Gracia, La Pedrera, Casa Batllo, Plaza de Catalunya i staro gradsko jezgro Gotska četvrt–Većina građevina u toj četvrti je izgrađena u srednjem vijeku, ali se u njoj može naći i ne mali broj građevina koje datiraju još iz vremena Rimljana- Catedrala, zgrada Opštine, Plaza Real ,Columbov spomenik… Posjeta Akvarijumu. Slobodno  vrijeme za individualne aktivnosti. Predlog za veče: Flamenco show . Noćenje.

4.dan BARSELONA – DUBROVNIK – PODGORICA
Doručak. Transfer do aerodroma i let za Dubrovnik u 10 h. Po slijetanju na Dubrovački aerodrom u 12:20 h predviđen je transfer do Podgorice.

CIJENA PUTOVANJA PO OSOBI U EURIMA
Hotel Usluga  31.12.2017 –

02.01.2018.

Viladomat 3***ili sličan Noćenje sa doručkom 430 €
Doplata za jednokrevetnu sobu 135 €
   

Popust za treću odraslu osobu i za dijete od 2 do 11.99 godina (u sobi sa dvije odrasle osobe) je 30 eurra. Dijete koristi treći pomoćni ležaj u sobi sa dvije odrasle osobe isto kao i treća odrasla osoba. • Jednokrevetne i dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem za tri odrasle osobe su na upit.

 

U cijenu putovanja je uračunato:
Prevoz avionom na relaciji Dubrovnik -Barselona – Dubrovnik, transferi autobusom Podgorica – Dubrovnik, kao i  aerodrom-hotel-aerodrom,  smještaj u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 3* na bazi 3 noćenja sa doručkom (samoposluživanje), usluge vodiča i troškovi organizacije putovanja. Avio-takse na letu kompanije Vueling.

Ukljucen cekirani prtljag 20 kg i rucni prljag 10 kg 55x40x20.

U cijenu putovanja nije uračunato:

U cijenu nisu uključeni fakultativni izleti i posjete, međunarodno putno osiguranje (4,60 €), osiguranje od otkaza putovanja.  

 • Ulaznica za stadion Camp Nou 25 €
 • Flamenco show 44 €
 • Akvarijum 20 €

 Hotel Viladomat                                             www.aa-hoteles.com/es/hotel-barcelona/hotel-viladomat/inicio

 Hotel Viladomat by Silken smešten je u Barseloni, na manje od 10 minuta hoda od stanice metroa Ospital Klinik (Hospital Clinic). U ponudi ima bar i besplatan bežični internet.

Sve klimatizovane sobe sadrže TV sa satelitskim kanalima, sef, radni sto i mini-bar. Sobe poseduju kupatilo sa kadom, tušem, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom.

 

 

 • Za državljane Republike Crne Gore nije potrebna viza za ovo putovanje već važeći biometrijski pasoš. Putnici koji imaju strani pasoš, u obavezi su da se sami raspitaju o eventualnom viznom režimu. Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
 • Na letovima Vueling  airlines-a potrebno je prilikom uplate dostaviti kopiju pasoša .
 • Hrana i piće na letovima Vueling-a se dodatno naplaćuju.
 • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana prije puta.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promjene cijene prevoza promeni i cijenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 15).
 • Konačan iznos avionskih taksi podložan je promjeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati prije započinjanja putovanja.
 • Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja
 • Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
 • Fakultativni izleti u Barseloni plaćaju se isključivo u evrima, u efektivi. Za realizaciju fakultativnog izleta potrebno je najmanje 15 učesnika.
 • Sadržaj pješačkog razgledanja grada , fakultativnih izleta kao i rasporeda izleta po danima podložan je izmjeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom, promjenom radnog vremena i slično).

NAČINI PLAĆANJA:

– gotovinski – avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.

– kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

 

Tel. 067 062 888

                                                          067 860 380

[email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu