EVIA / LJETO 2017 / NOVA HIT DESTINACIJA

 • Destinacija:
 • Trajanje: 9 dana
 • Polazak: 20/07/2017
 • Dolazak: 28/07/2017
 • Cijena: 179€

Tel: 067 062 888
Tel: 067 860 380
E-mail: [email protected]

EVIA / LJETO 2017 / NOVA HIT DESTINACIJA

….Vodimo vas na najveće ostrvo Egejskom moru koje je dugo odolijevalo masovnom  turizmu, miris borovine, pješčano šljunkovite plaže očaraće Vas svojom ljepotom! …

EDIPSOS SA FAKULTATIVNOM POSETOM SKIATOSU

9 dana / 6 noćenja – već od 179 EUR za rani booking!

Akcija 3 + 1 gratis za polazak 01.08.

SIGURNI POLASCI

TERMINI:

 26.07. – 03.08.2017.  ***  već od 179 EUR

01.08. – 09.08.2017. ***   već od 179 EUR

 PREVOZ: Autobus

EVIA je najveće ostrvo u Egejskom moru, drugo po veličini u Grčkoj i treće u istočnom Mediteranu. Nalazi se na oko 200 km južno od Paralije i idealno je za ljude svih uzrasta. Ostrvo Evia je u poslednjih nekoliko godina postalo poznato kao nova turistička destinacija sa nepromijenjenim prirodnim okruženjem. Prelijepo mjesto za odmor, sa dugačkim, šljunkovito pjeskovitim plažama, borovim šumama, davno zaboravljenim mirisom mora, maslinjacima, plantažama smokava i pistaća. Bogata flora i fauna, povoljni klimatski uslovi, duga sezona, mnoštvo prelijepih plaža i bogatstvo termalnih izvora čine Eviju jednom od najpopularnijih destinacija i među samim Grcima. Ostrvo je bogato arheološkim nalazištima, manastirima, tradicionalnim selima i pruža velike mogućnosti za odmor i zabavu. Blizina glavnog grada Atine, turistima omogućava da iz mirne ostrvske atmosfere, za kratko vrijeme dospiju u žagor antičke prijestonice. Sjeverna obala ostrva blago se spušta u more, stvarajući slike fascinantne ljepote gdje su smještena i glavna turistička mjesta Evije: Edipsos, Pefki i Limini.

EDIPSOS je jedno od najstarijih ljetovališta u cijeloj Grčkoj. Puno ime mjesta je Lutra Edipsos. Pominje se već od vremena Aristotela, a mjesto je bilo jako popularno i u doba rimskih imperatora. U gradu se nalazi blizu 200 hotela od kojih mnogi nude spa tretmane sa  spa centrima. Danas je Edipsos moderno ljetovalište koje nudi sav sadržaj koji je potreban za potpun i kvalitetan odmor kao i noćni provod i zabavu.  Posjeduje tri plaže, (od kojih je jedna sa prirodnim izvorištem tople termalne vode) beach barovima, tavernama i ostalim turističkim sadržajima. Edipsos se nalazi na svega 20-ak km od mesta Agiokampos gde pristaje trajekt sa kopna.

PROGRAM PUTOVANJA:

 I DAN – PODGORICA – EVIA

Sastanak grupe kod DELTA CITY-a (pored CMC pumpe) u 16:00h. Upoznavanje sa vodičima, pakovanje stvari u autobuse i polazak u 16:15h. Putovanje preko Albanije, Grčke..  sa kraćim pauzama za odmor po potrebi grupe, kao i rješavanje graničnih i carinskih formalnosti.

II – VII DAN  EVIA

Dolazak u luku Glifa u prijepodnevnim časovima. Ukrcavanje na trajekt i vožnja do ostrva Evia. Dolazak na ostrvo u mjesto Edipsos – Lutra, smještanje u odabrani hotel/vilu/apartman i boravak na Eviji 6 noći… Osim tri plaže od kojih je jedna sa prirodnim izvorom termomineralne vode, boravak na Eviji pruža obilje mogućnosti: obilazak Atine, obilazak Skiatosa i plaže Kukunaries, obilazak Vulkanskih ostrva (Grčkih Sejšela), odlazak na krstarenje ili žurku na brodu. Doživljaj možete upotpuniti cjelodnevnim izletima na plaže Porto Pefko, Neos Pirgos, Pefki i razgledanjem fantastičnog glavnog grada Halkide.

VIII DAN  EVIA – PODGORICA

Pakujemo stvari i polako napuštamo hotel. U podnevnim satima slijedi vožnja trajektom od Agiokamposa do Glife i dalje kroz Grčku, Albaniju sa usputnim pauzama. Sumiranje utisaka i prepričavanje doživljaja tokom noćne vožnje do Crne Gore.

IX DAN   PODGORICA

 Dolazak u Podgoricu u ranim jutarnjim časovima. Kraj programa.

 CIJENA UKLJUČUJE:

 • Prevoz autobusima najviše turističke klase na navedenim relacijama
 • Uslugu 6 noćenja u dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama u hotelima u Edipsosu (Evia)
 • Obilaske prema programu
 • Usluge vodiča i pratioca grupe iz agencije
 • Organizacione troškove putovanja

CIJENA NE UKLJUČUJE:                   

 • Fakultativne izlete
 • Međunarodno putno – zdravstveno osiguranje – 10 EUR (obezbjeđuje Agencija)

SMJEŠTAJ: Dimitra Hotel 2*  Irakleous 58, Lutra Edipsos, 34300, Grčka.

Hotel Dimitra se nalazi na udaljenosti od 150 metara od plaže  i 200 metara od centra Edipsosa.

U našoj ponudi se nalaze dvokrevetne i trokrevetne sobe i sve su opremljene sa kupatilom, terasom, TV-om, klima uređajem (čije je korišćenje uračunato u cijenu) i besplatnim bežičnim internetom.

Kapolos Spa Hotel 2*  80, Ermou street, Loutra Edipsou 343 00  http://www.kapolos.gr

Nalazi se u  Edipsosu i nudi raznovrsne spa sadržaje i restoran u kome se služe jela mediteranske kuhinje. Klimatizovane sobe imaju besplatan bežični internet. Gosti mogu uživati u hotelskom spa centru koji, uključujući otvoreni i zatvoreni bazen ima 14 pojedinačnih kada za hidroterapiju, hamam i saunu. U svim sadržajima objekta koristi se voda iz toplih izvora Edipsos. U našoj ponudi se nalaze dvokrevetne, trokrevetne i četverokrevetne sobe imaju klima-uređaj (čije je korišćenje uračunato u cijenu). Na raspolaganju su TV, faks i pegla. Sve smještajne jedinice takođe sadrže sopstveno kupatilo sa fenom za kosu i toaletnim priborom..

 • Minimum za realizaciju ovog programa je 45 prijavljenih putnika. Krajnji rok za otkaz putovanja od strane agencije je do 5 dana pred polazak na putovanje.
 • Prilikom prijave neophdono je uplatiti avans od 45 EUR, a ostatak najkasnije do 7 dana pred polazak na putovanje
 • Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promjenjljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

Organizator putovanja je turistička agenicija MONTENEGRO TOURIST SERVICE,

 

Uz ovaj program vaze Opsti uslovi putovanja
Agencije Montenegro Tourist Service

Licenca br. 286

tel. 067 062 888

067 860 380

[email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu