Vila Simona Lux – Budva

Vila Simona Lux – Budva

Vila Simona Lux nalazi se u Budvi, na samo 150 metara od popularne Slovenske plaže i na 250 metara od Starog grada. U ponudi ima besplatan bežični internet i klimatizovane sobe i studije. Objekat posjeduje besplatan parking, vrt i restoran.

Sve smještajne jedinice uključuju balkon sa prostorom za sjedenje, TV sa kablovskim kanalima i sopstveno kupatilo sa tuš kabinom. Pored toga, studiji sadrže i potpuno opremljenu čajnu kuhinju sa trpezarijom.

Bar u okviru objekta nudi veliki izbor pića, dok se u restoranu sa ljetnjom terasom služe raznovrsna jela, uključujući riblje specijalitete, pite i pice. Vrt sa terasom i prostorom za roštilj predstavlja pogodno mesto za opuštanje.

Vila je smještena na 30 metara od prehrambene prodavnice i na 100 metara od raznovrsnih noćnih klubova i najvećeg tržnog centra na crnogorskoj obali. Od Slovenske plaže do ostrva Sveti Nikola može se stići za 5 minuta vožnje čamcem.

Autobuska stanica u Budvi udaljena je 150 metara. Vila Simona Lux nalazi se na oko 20 km od Tivta i tivatskog aerodroma i na 22 km od Kotora, grada koji je pod zaštitom Uneska.

Adresa Vojvođanska 14, Budva

TelefonP  +382 67 860 380

EmailP [email protected]

cijena  Po dogovoru

UDALJENOSTI SMJEŠTAJA U METRIMA

Od plaže     150 Od autobuske 150
Od centra     5 Od restorana 5
Od prodavnice    30 Od banke 150
  Klima     CATV/SAT  
  Toalet/Kupatilo     Telefon  
  Kuhinja   Internet  
  Room servis     Wireless
  Balkon     Parking  
 tv  TV    garaza  Garaža