Vila Panorama – Rezevici – Budva

Vila Panorama – Rezevici – Budva

 Vila Panorama u Rezevicima, u Budvi, nije običan smještaj, ona predstavlja jedinstveni odmor.

Prostor
Vila Panorama nije samo smještaj  od krova i zidova, nego pravi dozivljaj za odmor. U cijenu je ukljuceno: telefon s neograničenim pozivima u Crnoj Gori (Zašto placati skupi roaming ako želite rezervisati sto u restoranu?) + WiFi + bazen + boca vrhunskog vina + suncobran + privatni parking + kuhinjski + potpuno opremljena kuhinja  + čiste ručnike + gel za tuširanje + pravilni Engleski + osmijeh.

Vjerujemo da ste do sada razumjeli da ne pruzamo samo krevet, nego mnogo više: bezbrižni odmor. Samo čitajte dalje!

 U Vili Panorama Vas očekuju vrhunske kvalitetne usluge. S pogledom na more, jacuzzijem i pravim kaminom, možete iznajmiti cijelu kuću za sedam ili više dana. Kuća je prilagodjena za  4-6 osoba.

Lijepa kamena kuća sagrađena je 1750. Mi smo je potpunosti rekonstruisali  i obnovljena je prije nekoliko godina, zadržala je  izvorni ambijent, ali je opremljena s najnovijom tehnologijom: klima uređaj, keramičke ploče za kuvanje, masina za sudje, jacuzzi bazen, itd. Ono što u kuci izgleda kao kamen je pravi kamen, ono što izgleda kao koža je najfinija prava koža, i ono što izgleda da je od dreta je puno masivno drvo.

Gornja spavaća soba : prostrana soba sa bračnim krevetom sa direktnim pogledom na otvoreno more . Pogled na zalazak sunca iz kreveta ! Ili možete da izađete direktno na gornju terasu . Takođe u Vili je lijepi drveni radni sto i fotelja u sobi. Soba ima kupatilo sa WC-om i veš mašinom . Ovaj nivo ima još jednu spavaću sobu sa dva odvojena kreveta – idealna npr . za tinejdžersku djecu koji žele da budu odvojeni od svojih roditelja .

Srednji spavaća soba : Površina ista kao i gornja spavaća soba , takođe opremljena bračnim krevetom. Takodje, ova soba ima zasebno kupatilo . Ova spavaća soba ima direktan pristup na ogromnu terasu sa uklesanim kamenim klupama  – naravno sa punom panoramom na more .

Najniži nivo: kuhinja i dnevni boravak. Potpuno opremljena kuhinja (mikrotalasna, mašina za pranje suđa, sudopera, keramicka ringla,…) i udoban dnevni boravak, kao i ugrađeni kameni kamin. Iz ove sobe se izlazi na 45 m ² bašte, u kojoj se nalazi 10 kubika đakuzi bazen u sredini –koji je osvetljeni tokom noći,. U basti se nalazi veliki ugrađeni kameni BBK-kamin za pripremu ribe ili ćevapa. Puna je prelijepog drveca kao sto su  Figue drvo, palma, hibiskus i jasmin.

Zelimo da vaš odmor kod nas bude savršen . Mozete koristit i  telefon sa lokalnom SIM karticom sa neograničenim pozivima unutar Crne Gore , tako da ne morate da koristite skupi roaming , ni da mijenjate SIM karticu u vašem telefonu
Rezervišite sada da otkrije koji ce biti  vaš crnogorski broj , to je veoma kul broj telefona! Zaboravili ste kremu za sunce? Ne brinite, imamo i to za vas!  Trebate gel za tuširanje ? I on je spreman za vas, kao i fen i flaster . Mašina za pranje sudova i tablete . I neke plazne igračke za decu . I još …

Da li dolaze sa bebom ili malom djecom ? Nema problema , imamo krevetac, i beba telefon i plastične ploče  i vlažne maramice i toalet trener sedište . I šta god poželite. Vaš odmor treba da bude opuštanje. Mi smo tu da ga obezbijedimo.

Najbliža plaža vili Panorama je u Reževićima . Predivan ambijent, kristalno čista voda , nema gužve. Ako ostane sa nama , plazni mobilijar je  uključen za prvi dan . Samo ponesite omiljenu knjigu ili čitač!

AdresaRezevici, Budva

TelefonP+382 67 860 380

cijena 280

EmailP [email protected]

 

UDALJENOSTI SMJEŠTAJA U METRIMA

Od plaže   2000 Od autobuske   100
Od centra   5000 Od restorana   200
Od prodavnice   5000 Od banke  5000

 

  Klima     CATV/SAT  
  Toalet/Kupatilo     Telefon  
  Kuhinja   Internet  
  Room servis     Wireless  
  Balkon     Parking  
 tv
 TV    garaza  Garaža