Vila Natali – Herceg Novi

Vila Natali – Herceg Novi

Vila NATALI se nalazi u Đenovićima, malom turističkom mjestu udaljenom 7km od centra Herceg Novog. Naši smještajni kapaciteti zvanično su kategorisani sa 4 zvjezdice. Raspolažemo sa ukupno 7 apartmana od kojih su 6 luksuzna, a 1 ekstra luksuzan.

Četiri apartmana od njih šest, odnosno 1/A, 3/A, 7/A i 9/A, predviđena su za smještaj maksimalno 4 osobe uz mogućnost doplate za petu osobu. Posjeduju po dvije spavaće sobe od kojih je svaka opremljena francuskim ležajem i krevecem za bebu. U dnevnom boravku ovih apartmana nalazi se kauč na rasklapanje.

Apartman 3/B prima maksimalno 3, a apartman 4/B maksimalno 2 osobe. Apartman 3/B je tipa “studio”. Opremljen je sa klasičnim ležajem za dvije osobe i kaučem na rasklapanje.

Apartman 4/B posjeduje jednu spavaću sobu sa klasičnim ležajem za dvije osobe.

Ekstra luksuzni apartman 5/A predviđen je za smještaj maksimalno 4 osobe. Posjeduje jednu spavaću sobu opremljenu sa francuskim ležajem i dnevni boravak sa kaučem na rasklapanje.

Svi apartmani su klimatizovani i posjeduju TV uređaj sa satelitskom antenom, potpuno opremljenu kuhinju, terasu i kupatilo sa tuš kabinom. Apartmani 1/A, 3/A, 5/A, 7/A i 9/A posjeduju mašinu za veš.

Objekat posjeduje spoljni video nadzor i snadbjeven je vodom svih 24h, a svim gostima obezbjeđen je parking prostor kao i bežični pristup Internetu.

Kućni ljubimci, nažalost, nisu dozvoljeni.

Vlasnici vile spremni su da za vas organizuju:

  • izlet barkom za do 20 osoba
  • putovanje gliserom za do 8 osoba
  • rafting Tarom
  • obilazak Crne Gore autobusom
  • crnogorsko veče uz domaće specijalitete

 

 

 

Adresa Djenovici, Herceg Novi

TelefonP +382 69 778 004, +382 68 528 564

cijena Od 50 do 60

UDALJENOSTI SMJEŠTAJA U METRIMA

 Od mora   160 Od autobuske 7000
Od centra 7000 Od restorana    30
Od prodavnice   150 Od banke 7000
  Klima     CATV/SAT  
  Toalet/Kupatilo     Telefon  
  Kuhinja   Internet  
  Room servis     Wireless
  Balkon     Parking  
 tv  TV    garaza  Garaža