Hotel Slovenska plaza – Budva

Hotel Slovenska plaza – Budva

Turističko naselje Slovenska plaza kapaciteta 1985 ležaja, svojom arhitekturom i ambijentom predstavlja turistički grad u kome su mediteranski ambijent, neposredna blizina Slovenske plaže  (1600 metara dužine), široke mogućnosti aktivnog odmora i živopisne zelene površine glavne privlačne tačke.

Turistički grad nakon potpune adaptacije završene u julu 2012. godine raspolaže sa 1016 smještajnih jedinica (863 sobe i 153 apartmana) raspoređenih u dvije kategorije 4 i 3+ * i kompletnim sadržajima neophodnim za opušteno ljetovanje.

 Nalazi se u samom centru Budve, na 10 minuta šetnje do antičkog Starog grada

 Hotel je sezonskog karaktera, otvoren od maja do kraja oktobra.

 Na jednom mjestu koncentrisano je sve što je potrebno za ugodan odmor – od smještaja i ishrane do rekreacije i zabave. Restorani, kafei, butici, mini-marketi, galerija, turističke agencije, stomatološke i ambulantne ordinacije, frizerski i kozmetički saloni, sportski tereni, bazeni – Slovenska plaža je grad prepun zelenila u malom.

 Rizort Slovenska plaža je među prvim dobitnicima u Crnoj Gori Eco label sertifikata, sertifikata Evropske Unije za brigu i očuvanje životne sredine. Sertifikat “Ekolabel” obavezuje da se poslovanje čitavog kompleksa “Slovenska plaža”, koji već predstavlja zelenu oazu Budve, bazira na održivom razvoju uz minimalno ugrožavanje prirodnih resursa.

Animacija

Najmlađim gostima je na raspolaganju otvoreni zabavni park u neposrednoj blizini bazena. Na zelenoj površini od 300 m2 djeca će se zabaviti u raznovrsnom sadržaju trombolina, tobogana i ostalim zanimljivim sadržajima. U savremeno opremljenoj dječjoj igraonici, koja se nalazi u hotelu Aleksandar, u neposrednoj blizini kompleksa djeca mogu koristiti hit dječji lavirint i baby kutka namjenjenom najmlađima, uz stalnu pratnju ljubaznog osoblja. Za goste hotela ulaz je slobodan. Posebna ponuda u okviru igraonice je organizacija proslave dječjih rođendana.

U večernjim časovima organizovane su različite tematske zabave: folklorne večeri, salsa večeri, karaoka zabave itd..

Muzički program je organizovan za posjetioce restorana Pjaca, bara Raspućin i bara All inclusive.

U toku ljetnjeg perioda od 15. juna do 15 septembra na bazenu Rondo otvoren je ljetnji bioskop, koji gosti hotela mogu posjetiti uz posebne pogodnosti .

Na pjacetama kompleksa u toku cijelog ljeta održavaju se festivali i priredbe: folklora, etno-mediteranske muzike, djecjih predstava, crnogorskog nasljeđa, ulličnih pozorišnih trupa i slično, a pristup je besplatan.

Dodatni sadržaji

  • Otkriveni i natkriveni parking, uz doplatu od 4€ dnevno.
  • Wirless Internet u cijelom naselju: sobe, svi javni punktovi- recepcija, lobby, restorani, bazen uz doplatu.
  • Dječja igraonica.
  • Turističe ponude: Rent car, Izleti, transferi
  • Kozmetički i frizerski salon, novinarnica, galerija

Adresa Trg Slobode 2, Budva

TelefonP  +382 67 860 380; +382 67 860 380;

EmailP [email protected]

 

UDALJENOSTI SMJEŠTAJA U METRIMA

 Od plaze    30 Od autobuske    500
Od centra   100 Od restorana        5
Od prodavnice      5 Od banke    600
  Klima     CATV/SAT  
  Toalet/Kupatilo     Telefon  
  Kuhinja   Internet  
  Room servis     Wireless
  Balkon     Parking  
 tv  TV    garaza  Garaža