Hotel Palas – Petrovac

Hotel Palas – Petrovac

Hotel Palas, 4 zvjezdice, nalazi se u Petrovcu, malom primorskom mjestu sa blagom mediteranskom klimom, pješčanim plažama, skrivenim uvalama i gostoljubivim mještanima. Hotel se nalazi u uvali Petrovačkog zaliva, odakle se prostire pogled na dva ostrva Katič i Sveta Nedjelja obilježja ovog malog mjesta, koji dodatno čine poziciju ovog hotela još atraktivnijom.
Smješten na obali mora, u zaleđu gradske plaže Petrovac i udaljen samo 18 kilometara od Budve i 10 km od Svetog Stefana, sinonim je za kvalitet i ugodan odmor.
Hotel je sezonskog karaktera, otvoren od početka aprila do kraja oktobra. Za vrijeme bozičnih i novogodišnjih praznika hotel otvara svoja vrata, kada se organizuje svečani doček Nove godine. Organizacija ovog događaja zasluženo nosi obilježje jednog od najatraktivnijih na području Crne Gore.
Izgrađen 1983. godine, hotel Palas je u potpunosti renoviran 2011. godine. Obogaćen je novim hotelskim sadržajima i novim welnes&spa centrom. S obzirom na poziciju i unutrašnju opremljenost, hotel je idealan za porodične odmore, kongresni turizam, organizaciju vjenčanja, koktel zabava i ostalih manifestacija..

Animacija

Najmlađi gosti mogu koristiti savremeno opremljenu dječju igraonicu i igralište u okviru hotela.
Za goste u večernjim časovima organizovane su različite tematske zabave: folklorne večeri, salsa večeri, karaoka zabave itd..
U toku ljetnjeg perioda, od 15. juna do 15 septembra, u kulturnom centru ”Komuna”, u neposrednoj blizini hotela, otvoren je ljetnji bioskop koji hotelski gosti mogu besplatno posjećivati.

Na terasi hotela se tokom ljeta održavaju različite priredbe: folklorne večeri, večeri etno-mediteranske muzike, dječje predstave, basker festa. Svim događajima hotelski gosti imaju besplatan pristup.

Dodatni sadržaji

  • Hotel posjeduje parking koji gosti mogu koristiti uz posebnu doplatu
  • Wirless Internet na svim javnim punktovima (recepcija, loby, bazen, restoran)
  • Internet centar na recepciji
  • Room servis
  • Pranje i peglanje veša
  • Frizer, apoteka, banka,galerija

Adresa Petrovac

TelefonP +382 67 860 380; 067 062 888

EmailP [email protected]

 

UDALJENOSTI SMJEŠTAJA U METRIMA

 Od plaze     10 Od autobuske 300
Od centra   100 Od restorana      5
Od prodavnice      10 Od banke     50
  Klima     CATV/SAT  
  Toalet/Kupatilo     Telefon  
  Kuhinja   Internet  
  Room servis     Wireless
  Balkon     Parking  
 tv  TV    garaza  Garaža