Hotel LOZA – Budva

Hotel LOZA – Budva

Hotel LOZA, jedan od najstarijih hotela u Budvi nalazi se u strogom centru Budve, u neposrenoj blizini Autobuske stanice, Mediteranskog Sportskog centra i Doma zdravlja . Već čitave dvije decenije hotel svojim gostima pruža ugodan i prijatan boravak tokom čitave godine. Smješten je na svega 300 metara od mora tako da predstavlja idealno mjesto za odmor svakog gosta koji posjeti Budvu.

Hotel LOZA raspolaže kapacitetom od 300 ležaja koji  su raspoređeni u dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama. Sobe posjeduju centralno grejanje što omogućava da hotel radi čitave godine. Sve sobe su klimatizovane, posjeduju sopstvno kupatilo i TV sa kablovskom.

Hotel LOZA radi tokom čitave godine i osim smještaja nudi i razne druge usluge kao što su: djačke ekskurzije, smještaj sportskih ekipa, seminare, smještaj organizovanih grupa…

U sklopu hotela nalazi se restoran kapaciteta oko 150 mjesta, TV sala, otvoreni šank, poslastičara, turistička agencija, pivnica, čuvena bašta “Pod lozom” u kojoj gostuju najpoznatije zvijezde naše estrade.

Svi gosti mogu uživati u vrhunskim specijalitetima domaće i strane kuhinje u našem restoranu

Za goste koji nisu smješteni u hotelu postoji mogućnost pansionske pretplate na ishranu (dorucak, rucak vecera) sa izborom više vrsta kuvani jela, čiji broj nekada dolazi i do 20.

Adresa Mainski put bb, Budva

TelefonP  +382 67 860 380

EmailP [email protected]

cijena  Po dogovoru

UDALJENOSTI SMJEŠTAJA U METRIMA

Od plaže  300 Od autobuske 100
Od centra     5 Od restorana 5
Od prodavnice 100 Od banke 300
  Klima     CATV/SAT  
  Toalet/Kupatilo     Telefon  
  Kuhinja   Internet  
  Room servis     Wireless
  Balkon     Parking  
 tv  TV    garaza  Garaža