Hotel Lipka – Kolasin

Hotel Lipka – Kolasin

HOTEL LIPKA JE PROMIJENIO NAZIV U FOUR POINTS SHERATON – KOLAŠIN – ZA VIŠE INFORMACIJA I REZERVACIJE

KLIKNITE OVDJE

Najnoviji hotel u koji posluje u okviru Hotelske grupe „Budvanska rivijera“ je hotel Lipka u Kolašinu. Hotel obuhvata savremene standarde za uslugu i dizajn „planinskog hotela“.

Hotel sa četiri zvjezdice (koji je 2011. godine dobio WildBeautyAward) nalazi se nedaleko od prelijepog Nacionalnog parka Biogradska Gora, posljednje kišne šume u Evropi, sa Biogradskim jezerom kao glavnom atrakcijom smještenim na 1094 m, ali i drugim vodenim površinama i endemskim vrstama biljaka i životinja, koje privlače zaljubljenike u prirodu. Hotel se nalazi na sat vremena vožnje od aerdroma u Podgorici.

U svom sastavu hotel ima 72 sobe, 15 apartmana i 24 povezane sobe.

Sobe i apartmani su raspodijeljeni u više kategorija: „single“, „twin“, „standard“, „superior“ i „executive“. Većina soba ima pogled prema okolnim planinama i šumama.

Sve smještajne jedinice su opremljene telefonom, ličnim sefom, LCD televizorom i mini barom, kupatilom sa fenom, bade mantilom, papučama i kozmetičkim setom. U svim sobama je dostupan bežični internet.

Na četvrtom spratu hotela se nalazi restoran „Panorama“ kroz čije staklene zidove, terase i kroz dnevni boravak se pruža veličanstven pogled na cio Kolašin i dolinu rijeke Tare. Veliki centralni kamin stvara toplu atmosferu i poziva vas da provedete veče uživajući u jelima kako nacionalne tako i internacionalne kuhinje ali i velikom izboru pića.

Najpoznatija jela ovog kraja su tradicionalni odresci od goveđeg i svinjskog mesa, ali za njima ne zaostaju ni jela drugih regiona Crne Gore poput ribe i morskih plodova, rječne ribe i raznih mlečnih proizdova i jela od žitarica.

U okviru hotela nalazi se picerija u čijoj udobnoj atmosferi možete degustirati italijanske pice pečena na drva.

U sastavu restorana su lounge bar u kojima se može uživati u toplim napicima, kuvanom vinu, rakiji I drugim alkoholnim bezalkoholnim picima.

Izgrađen je 2007. godine kao kombinacija modernog stila i tradicionalnog komfora i pruža brojne wellness sadržaje kao što su spa sa hamamom, đakuzi, salon za masažu i finska sauna, kao kompletno opremljena teretana

Adresa Mojkovacka 20, Kolasin

TelefonP  067 860 380

EmailP[email protected],e

cijena  od 96 do 244

 

UDALJENOSTI SMJEŠTAJA U METRIMA

Od autobuske 400
Od centra     5 Od restorana 5
Od prodavnice    200 Od banke 200
  Klima     CATV/SAT  
  Toalet/Kupatilo     Telefon  
  Kuhinja   Internet  
  Room servis     Wireless
  Balkon     Parking  
 tv  TV    garaza  Garaža