Hotel Lighthouse – Igalo – Herceg Novi

Hotel Lighthouse – Igalo – Herceg Novi

Hotel Lighthouse je sagradjen 1978 godine i nosio je ime Metalurg. Hotel se nalazio se u društvenom vlasništvu sve do 2008 godine kada je privatizovan. Od tada je prioritet kontinuirano podizanje nivoa kvaliteta usluga i rekonstrukcija hotela. Nakon djelimične rekonstrukcije hotela 2011.godine hotel je dobio i novo ime Lighthouse. Hotel posjeduje 365 ležajeva raspoređenih u dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama i apartmanima .

Lighthouse ima dvije kategorije smještaja – superior sobe i apartmani i standardne sobe i apartmani.

Hotel Lighthouse se nalazi u centru Igala ( Herceg Novi) zbog svoje pozicije i sadržaja, idealan je kako za goste koji žele odmor tako i za organizovanje kongresa i seminara.

Neposredna blizina brojnih restorana, suvenir šopova, prodavnica, mogućnost organizovanja brojnih izleta za goste koji žele aktivan odmor i dobar odnos cijene i kvaliteta usluge čine hotel Lighthouse pravim izborom za svakog gosta koji želi da istinski uživa u čarima ljeta. More, sunce, riba, vino i zvuk gitare će Vas preporoditi i navesti da se uvijek vraćate Herceg Novom i nama, zadovoljni što ste bili naš gost.

 

 

Adresa Norveška br.2 , Igalo, Herceg Novi

TelefonP +382 67 860 380

EmailP +382 67 860 380; 067 062 888

EmailP [email protected]

cijena Po dogovoru

 

UDALJENOSTI SMJEŠTAJA U METRIMA

 Od mora  100 Od autobuske 2000
Od centra   50 Od restorana  50
Od prodavnice   10 Od banke  50
  Klima     CATV/SAT  
  Toalet/Kupatilo     Telefon  
  Kuhinja   Internet  
  Room servis     Wireless
  Balkon     Parking  
 tv  TV    garaza  Garaža