Apartmani Viline Vode – Kolasin

Apartmani Viline Vode – Kolasin

Apartmani Viline vode  u Kolasinu Vam nudi smeštaj u jedinstvene i ugodno opremljene apartmane izgrađene u starom planinskom stilu. Apartmani se nalaze nadomak najljepše crnogorske planine Bjelasice, između glavne saobraćajnice koja vodi do prestižnog skijaškog centra Kolašin 1450, koji je udaljen svega 5 km.

Udaljenost od centra grada je 2 km. Gosti mogu uživati u netaknutoj prirodi, kao i splavarenju i zimskim sportovima. Autobuska i željeznička stanica od objekta udaljene su 2 km.

Mjesto gdje se apartmani nalaze smatra se najljepšim i najboljim za odmor krajem u gradu. Jedan apartman ima 60 m2, uređen je od drveta u prirodnim bojama. Posjeduje dnevni boravak, satelitsku televiziju, internet, trpezariju, kompletno opremljenu kuhinju kao i kupatilo sa tuš kabinom. Na spratu se nalazi hodnik i dvije velike spavaće sobe sa terasom. U vikendici se možete osjećati udobno i opušteno. Iz dvorišta se pruža pogled na planinu i rijeku. Dok drugi apartman sagrađen je od kamena i opremljen je u tradicionalnom stilu. Apartman je površine 40m2 ima jednu spavaću sobu, dnevni boravak sa kuhinjom i kupatilo.

U samoj blizini apartmana se otvara Restoran “Viline vode” gdje će za goste apartmana biti moguće organizovati pansionske usluge.

 

 

Adresa Biočinovići , Kolasin

TelefonP +382 67 534 012

cijenaod 40 do 100

 

UDALJENOSTI SMJEŠTAJA U METRIMA

Od autobuske  2000
Od centra  2000 Od restorana     10
Od prodavnice   300 Od banke  2000
  Klima     CATV/SAT  
  Toalet/Kupatilo     Telefon  
  Kuhinja   Internet  
  Room servis     Wireless
  Balkon     Parking  
 tv  TV    garaza  Garaža