Apartmani DMM – Tivat

Apartmani DMM – Tivat

Donja Lastva je malo mjesto kraj Tivta koje godinama čuva tradiciju i kulturu drevnih Tivćana, na samoj pjeni od mora, ukrašena kućama kamenicama i barkama. Opasana je obalom sa lijepim plažama dužine oko 2km.

Apartmani DMM su smješteniu Tivtu,  svega 40-ak metara od mora, što daje užitak šetnje atraktivnom plažom čija struktura kamen, pijesak, beton zadovoljava svačiji ukus. Veoma je prijatan ambijent u kome saobraćaja gotovo da i nema pa se djeca mogu prepustiti bezbrižnoj igri! Uz obalu, na samo par minuta, šetajući rivom naići ćete na brojne kafiće, konobe i restorane, gdje možete uživatu u ukusnim jelima mediteranske kuhinje!

U ponudi imamo 5 apartmana od kojih su četiri četvorokrevetna i jedan dvokrevetni studio apartman! Svi apartmani su moderno opremljeni i svaki od njih posjeduje sopstvenu kuhinju koja je kompletno opremljena posudjem, kupatilo i terasu! Apartmani su okruženi zelenilom, što omogučava užitak u hladovini tokom sparnih ljetnjih dana!

Apartman A-1 se nalazi u prizemlju kuće i posjeduje dvije dvokrevetne spavaće sobe, kuhinju sa trpezarijom, kupatilo i terasu. U jednoj spavaćoj sobi se nalazi francuski ležaj a u drugoj dva single ležaja. Kuhinja je kompeltno opremljena posuđem. U kuhinji se nalazi kafeaparat i kuvalo za vodu. Apartman je klimatizovan, u njemu se nalazi televizija sa kablovskom antenom i wireless internet.

Apartman A-2 se nalazi na spratu kuće i ima 2 odvojene spavaće sobe, kuhinju sa trpezarijom i dnevnim boravkom, kupatilo i tersu. Obije sobe imaju po francuski ležaj. U dnevnom boravku se nalazi trosjed. U jednoj od soba ima toaletni sto sa ogledalom. Kuhinja je opremljena posuđem i u njoj se nalazi mašina za pranje posuđa. Takođe, u kuhinji se nalazi aparat za kafu, kuvalo za vodu kao i mikrotalasna pećnica. U kupatilu se nalazi mašina za pranje veša. Apartman je klimatizovan i ima lcd tv sa kablovskom antenom, dvd player i wireless internet.

Apartman A-3 se nalazi u prizemlju i to je studio apartman koji ima sobu i trpezariju sa kuhinjom u istoj prostoriji. U apartmanu se nalazi francuski ležaj i pomoćni ležaj (fotelja na izvlačenje). Kuhinja je kompletno opremljena posuđem i u njoj se nalazi aparat za kafu i kuvalo za vodu. Apartman takođe ima kupatilo i terasu. Apartman je klimatizovan i ima tv sa kablovskom antenom i wireless internet.

Apartman A-4 se nalazi na spratu kuce i ima dvije odvojene spavace sobe, kuhinju sa trpezarijom, kupatilo i terasu. U jednoj spavaćoj sobi se nalazi francuski ležaj a u drugoj dva single ležaja. Kuhinja je kompletno opremljena posudjem i u njoj se nalazi aparat za kafu i kuvalo za vodu. Apartman je klimatizovan i ima tv sa kablovskom antenom i wireless internet.

Apartman A-5 se nalazi u prizemlju kuće i ima dvije odvojene spavaće sobe, kuhinju, trpezariju i kupatilo, kao i balkon. U jednoj spavaćoj sobi se nalazi bračni krevet a u drugoj dva single ležaja. Kuhinja je kompletno opremljena posuđem i u njoj se nalazi aparat za kafu i kuvalo za vodu. Takođe u kuhinji se nalazi mašina za pranje posuđa. Apartman je klimatizovan i ima lcd tv sa kablovskom antenom i wireless internet.

Okolina apartmana je veoma zanimljiva, od sportskih terena, do molova sa turističkim brodicima koji imaju bogate ponude obilazaka Boke Kotorske i šire. U krugu od oko 40-ak metara nalaze se teniski tereni, golf tereni, košarkaški tereni, park sa šetalištem, riva Donja Lastva i veliki supermarket sa širokom ponudom proizvoda!

 

 

 

Adresa Donja Lastva, Tivat

TelefonP +382 69 089 541, +82 69 583 116, +382 32 684 786

cijenaod 25 do 75

 

UDALJENOSTI SMJEŠTAJA U METRIMA

 Od mora      40 Od autobuske  2000
Od centra  1500 Od restorana     50
Od prodavnice    150 Od banke  1500
  Klima     CATV/SAT  
  Toalet/Kupatilo     Telefon  
  Kuhinja   Internet  
  Room servis     Wireless
  Balkon     Parking  
 tv  TV    garaza  Garaža