Allegra Krstarenja

Allegra Krstarenja je pomorsko-turistička agencija koja pruža širok spektar specijalizovanih usluga usmjerenih na krstarenje brodovima i sve vrste usluga za jahte.

POGLEDAJTE ARANŽMANE OVE AGENCIJE

Ukoliko ste oduvijek željeli da zakrstarite nekim od luksuznih kruzera i uživate u svim čarima mora i budite se svakog jutra u drugom gradu,  mi smo tu da lakše ispunite Vaše želje…

Agenciju Allegra sačinjava tim mladih i iskusnih ljudi, spremnih da sa osmjehom saslušaju sve Vaše zahtjeve i zamisli, i da ih na najbrži način ostvare….

Ukoliko ste pristalica grupnih putovanja, Allegra za Vas uvijek ima aktuelne grupne polaske od obilaska Mediterana preko Baltika, Kariba i dalekog Istoka do mnogih drugih atraktivnih destinacija.

Ukoliko ste, ipak, pristalica individualnih putovanja i želite da sve bude organizovano shodno Vašem slobodnom vremenu, prepustite to našem timu koji će se potruditi da Vaše vrijeme kvalitetno organizuje na nekim od Vama najzanimljivijih destinacija. Naš tim će Vam olakšati i put do ukrcajne luke ili neke udaljene destinacije, brzim i najpovoljnijim avio ponudama i transferima i na taj način učiniti putovanja nikad bližim i nikad jednostavnijim.

Ono čime se Agencija Allegra ističe jeste posvećenost isključivo krstarenjima i pomorskim poslovima, te smo na taj način i postali glavni zastupnici svih svjetskih kompanija za Crnu Goru, Srbiju i region.

Uživajte u atraktivnim destinacijama kao što su Mediteran, Grčka ostrva, Karibi, Kuba, Norveški fjordovi, Dubai, Južna Amerika i Sjeverna Evropa ili se usudite da se ukrcate na krstarenje oko svijeta.

Direktna veza sa kompanijama omogućava nam najpovoljnije cijene u regionu i šire, kao i to što su cijene prilagođene našem tržištu, te smo u mogućnosti da za svačiji budžet pronađemo krstarenje….

Costa Cruises, MSC Cruises, Royal Caribbean Cruises, Celebrity Cruises, Norwegian Cruise Line, Celestyal Cruises ili da se odlučite za bilo koju drugu kompaniju kojom bi putovali, mi smo tu da proces bukiranja učinimo jednako prijatnim kao i samo krstarenje….

Kao članica IATE ( International Air Transportation Association) Allegra nudi  vrhunsku i profesionalnu uslugu u ovom segmentu poslovanja kroz brzu i efikasnu nabavku avionskih karata za sve svjetske destinacije uz najniže cijene.

Probudite se svako jutro u drugom gradu! Vaša Allegra

~~~ Allegra Krstarenja ~~~
Marina bb, Putnički terminal, 85000 Bar, Montenegro
Mob: +382 67 062 888; 067 860 380

 

PRATITE NAS:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza